Sådan reparation Riccar 2600 symaskine

June 6

Sådan reparation Riccar 2600 symaskine

Riccar symaskine er et produkt af Japan tilgængelig på det amerikanske marked siden 1949 under navnet Riccar. Riccar 2600 er en super stretch tunge symaskine med en fri-arm funktion. Riccar udviklet den frie arm i 1970. Denne bærbare symaskine funktioner godt for hjem syning, og funktionerne er nemme at betjene. Denne holdbare symaskine har par knuses dele med normal brug. Du kan gøre grundlæggende reparationer og vedligeholdelse for at holde din Riccar 2600 operationelle år.

Instruktioner

•Tag din Riccar symaskine til sikkerhed. Placer manual i nærheden for reference, hvis du har en.

•Kontrollér hånd hjulet at være visse it er strammet. Hold hånden hjulet i din venstre hånd og drej det mindre stop-motion-hjulet med din højre hånd væk fra dig. Stop-motion-hjulet er til midten af hånd hjulet. Hæv baren nålen til højeste position ved at flytte hånden hjulet mod dig.

•Tag slide pladen--flad metal stykke der dækker spolen. Fjerne bobbin sag og spolen ved at løfte låsen på bobbin sag og trække sagen og spolen mod dig. Ved hjælp af en pensel eller tandbørste, børste lint og tråd fra dette område. Kontrollere spolen til brudt tråde eller lint samt ujævn winding. Drop spolen tilbage i sagen og træk tråden gennem slot i tilfældet og under spænding foråret. Hold spolen med låsen og erstatte undertråd og bobbin sag. Erstatte slide plade.

•Udskift nålen. Løsn tommeskruen for at frigive nålen. En nål med en burr eller bøje vil forårsage din symaskine ikke sy eller fungerer dårligt.

•Thread Riccar 2600 korrekt. Placer en spole af tråd på spolen indehaveren på bagsiden og træk tråden på tværs af toppen af symaskine gennem tråd guide. Fortsæt ned omkring spændinger, fange tråd vagten og op til toppen igen. Tråd gennem udbredelsen håndtaget i toppen og tilbage ned gennem de øvre og nedre tråd vejledninger til venstre for spændingen. Fange tråden i guiden nålen klemme tråd og tråd nålen.

•Oil din Riccar med symaskine olie kun. Drej maskinen på siden, så du kan komme til bunds. Anbring en dråbe olie på hver af de tilsluttende bevægelige dele på undersiden. Der skal være seks eller syv oliehavne eller metal-til-metal bevægelige dele på tværs af undersiden af symaskinen. Drej symaskinen tilbage til syning position og olie de bevægelige dele på tværs af toppen af maskinen. Du bør kunne finde otte eller ni bevægelige dele i toppen af maskinen.

•Tilslut magt kilde og finde et gammelt stykke stof til at sy. Sy stoffet og kontrollere spændingen. Bobbin spænding justerer med skruen på bobbin sag; tråd spændingen justerer med den runde knop over nålen. Slå spænding skrue eller knop med uret for at øge spændingen og mod uret til at mindske spændingerne. Spændingen påvirker syning. Hvis din stof puckers, er spændingen for stram. Tråd sløjfer angive dine spændinger er for løs.

Tips & advarsler

  • Du kan muligvis reparere din Riccar 2600 med brug af ejerens manuel "utilfredsstillende forhold" sektion. Riccar hjemmeside har en online ejerens instruktionsbog tilgængelige, eller du kan vælge at bestille en kopi fra en hjemmeside som syning dele Online. Hvis du har en brækket en del, er dele tilgængelige på websteder såsom syning stil eller sy dele Online.
  • Riccar advarer om, at du skal holde linjen nålen i den højeste position til at undgå skader når du arbejder på denne symaskine.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com