Sådan reparation ruller Under glidende terrassedøre

October 19

En ophobning af snavs, mudder og andet snavs tilstopper begge rullerne nedenunder en glidende dør på terrassen og de spor, som det glider. Dette gør døren vanskeligt at slide åbne og lukke. Eventuelt kan du reparere problemet uden at fjerne afsnittet glidende i gårdhave døren. Hvis det ikke virker, skal du fjerne døren for at få direkte adgang til rullerne under døren. Sørg for at du udskifter ruller, der er videre end simpel reparation.

Instruktioner

•Kneel ned i nærheden af bunden af skydedøren som assistent løfter på afsnittet glidende i døren. Undersøge rullerne nær de nederste kant af døren.

•Reposition ruller ind på banen under døren, ved hjælp af skaftet af en skruetrækker til at justere dem, hvis rullerne har sprunget ud på banen. Skub døren lukket og åben, for at se, hvis det trækker.

•Locate stilleskruen, der er på den nederste side af døren eller på den nederste dør kant. Kig efter en eller to skruer. Fjern eventuelle hætten, der dækker hver skrue, og tænder hver skrue helt mod uret, med en skruetrækker.

•Space to savbukke fra hinanden, på afstand til at støtte døren fuldt ud. Drapere et ark, til polstring, over savbukke.

•Strømforbrug i standby inde i stuen, den ene ende af skydedøren, mens din assistent står på anden enden. Løft op på døren og lean nederst fra dørkarmen, mod dig. Løfte døren og lægge den på tværs af de to savbukke.

•Undersøg valser for at sikre de ikke er beskadigede. Drej skruen på siden af rullerne uret til at sænke de ruller, med en skruetrækker; eller slå roller skruer mod uret for at øge valser til en korrekt højde. Skrab alle snavs fra hver rulle, ved hjælp af en tandbørste. Hæld alkohol på en klud, og aftør rullerne med rag. Anbring en dråbe af WD-40 på hver rulle.

•Undersøg døren spore for snavs og fedt. Fjern eventuelle affaldsmateriale fra sporet, ved hjælp af en støvsuger. Skrabe ud en stak vragrester eller fedt, bruge en tandbørste.

•Lift døren og Placer det, så toppen af døren går ind i kanalen i toppen af dørkarmen. Sted i bunden af døren ind i position, med ruller korrekt i bunden spor. Skub dør åben og lukket for at sikre det glider gnidningsløst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com