Sådan reparation Sprinkler & vandingssystemer

March 19

Sådan reparation Sprinkler & vandingssystemer

Når sprinkleranlæg bryde ned; roden af problemet ligger normalt i to områder: sprinklere eller linjerne. Problemer i andre områder af dit vandingsanlæg skal håndteres af en professionel. Der er kunstvanding system virksomheder i din lokale gul bog og online. Du kan også finde kunstvanding virksomheder via mund til mund. Spørg en anden med et vandingssystem der anbefaler Hvis disse fejlfindingstrin ikke løse problemet.

Instruktioner

Sprinkler hoved spørgsmål

•Udskift alle sprinklere, der vises brudt. Sprinklere er typisk opdelt hunde eller plæneklippere. Slukke for systemet, skru hovedet og erstatte det med en ny.

•Åbn alle ventiler til dit system hvis nogen af sprinklere ikke er dukker hele vejen op. Flow-styring Åbn og luk mekanisme er normalt en knop, håndtag eller skrue fundet på toppen af ventilen.

•Luk alle ventiler undtagen den, der har sprinkler hoveder, der ikke dukker op. Giver ekstra pres den linje, der oplever problemet kan fjerne eventuelle blokeringer.

•Drej systemet ud helt. Find den sprinkler hoved, der ikke dukker op. Med fingrene, kan du prøve at trække op riser i midten af hovedet. Hvis riser ikke flyttes op og ned nemt og gnidningsfrit, erstatte den. Ridser og aldring har forårsaget riser til at holde.

•Løsn sprinkler hovedet og tænde vandingsanlæg. Det skal blæse ud af enhver snavs fra de linjer, der kunne være årsag til en sprinkler hoved at bo i en oprejst position. Slukke for systemet og skrue sprinkler hovedet tilbage på. Hvis lederen er en af de mindre virksomheder, som ikke er fjederbelastet, vil du nødt til at erstatte det med en, der er.

•Installer en sprinkler hoved med en anti-afløb kontraventil at stoppe vandet i at løbe ud, efter at systemet har været slået fra for et par timer. Hvis vandet siver ud af en af sprinklerhoveder for en dag eller længere, så er du sandsynligvis har en utæt ventil og bliver nødt til at kalde en professionel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com