Sådan reparation start ledningen på en Troy Bilt Gas Trimmer

January 12

Start ledningen på en Troy Bilt gas trimmer er ansvarlig for at starte en kold motor. Denne ledning ombrydes omkring remskive, som igen er knyttet til svinghjul. Når svinghjul får spinning hurtigt nok, forårsager det tændspolen til at varetage gnisten. Start ledningen, skal derfor trække og rekyl hurtigt tilbage på friktionsskiven er sikret. Hvis noget, som en klæbrig ledningen eller brudt rekyl foråret, stopper denne mekanisme, vil ikke din motoren starte.

Instruktioner

•Løsn de fire monteringsskruer bedrift start ledningen og starteren cover til bagsiden af Troy-Bilt motor. Fjerne monteringsskruer og pop ud dækslet med den flade klinge af skruetrækkeren som en kile. Løft dækslet og slå det op og ned at arbejde på den begyndende ledning.

•Træk ud omkring 10 inches af start ledningen. Vind 10 inches i en løkke. Få fat i løkken fold og skubbe det ind i kærven på friktionsskiven er sikret. Vrik sløjfen frem og tilbage mens du holder låget. Sno ledningen, indtil rekyl foråret slipper af remskiven. Udleje spændingen på foråret langsomt med hånden.

•Træk start ledningen helt ud af remskiven. Kontrollér i ledningen til tårer, drenges eller en klæbrig substans, som snavs eller olie, kan det være årsag ledningen at holde sig til remskiven. Klip ledningen ud af trisse og håndtere, hvis det skal udskiftes.

•Løsn remskiven og Fjern fra forsiden ved at tage off skrue på metal starter post. Tage trisse ud dækslet og vende det om. Kile flad spidsen af skruetrækkeren nedenunder rekyl foråret kassette. Pop foråret ud af byens langsomt, samtidig med at placere din hånd over det for at forhindre, at det ved et uheld rammer dig.

•Rengør remskiven og rekyl foråret kassette med klud og mild fad vaskemiddel. Tjekke dem for revner, vridning og andre tegn på skade. Udskift bøjede eller brudt fjedre; erstatte enhver remskive, der viser tegn på skade.

•Lubricate metal post med fingrene, sprede nok til pels post i et tyndt lag. Skub rekyl foråret kassette tilbage i den remskive center. Vend remskiven og sætte det på stillingen. Stramme starter post skrue. Tråd ledningen, hvis du tog det ud eller erstattet det, gennem remskiven. Binde en knude i begge ender af ledningen til at forankre det på remskiven og starter håndtag.

•Sno ledningen rundt om kabeltræk i urets retning. Trække en anden 10 inches af ledningen. Lagt en løkke i 10 inches og sætte fold i den remskive notch. Vrikke loop indtil rekyl foråret fangster på friktionsskiven er sikret.

•Wind remskive uret 5 til 7 gange hen til reset spændingen på rekyl foråret. Tage din hånd ud løkken og lade ledningen rekyl på friktionsskiven er sikret. Drej starteren dækker over og spænd ned de fire fastholde skruer. Kontrollere funktionen af start ledningen; Hvis det stadig ikke virker korrekt erstatte ledningen, trisse og rekyl foråret.

Tips & advarsler

  • Foråret er under en masse af spænding, så bære sikkerhedsbriller, når de opererer på starteren mekanisme.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com