Sådan reparation Storm-beskadiget træer

January 23

Sådan reparation Storm-beskadiget træer

Når en storm passerer gennem en lille by det er almindeligt at se nedfaldne grene og flækkede træ stammerne liggende på tværs af vejen. Kraftig vind, lyn eller tunge sne kan forårsage træet lemmer til at knække og falde. Efter en storm er det absolut nødvendigt at kontrollere alle træer i din græsplæne for tegn på skade. Revner og brudte lemmer er åbne sår og kan blive inficeret med svampen. Endnu værre, knækkede grene kan være en fremtidig fare under den næste storm.

Instruktioner

•Undersøg træet for tegn på revner og skader. Find store revner i store lemmer og andre hængende, mindre lemmer, der kan skæres væk.

•Fjern små brudt grene ved at skære grenen på en node bruger sakse. Gøre cut med en 45-graders vinkel til at oprette en ren sår. Kun skære grene, der er mindre end 1-1/2 inches i diameter på denne måde.

•Klippe større grene ved hjælp af en tre-cut metode. Gøre det første skære 1-foot ud fra stammen af træet, på undersiden af grenen. Skær 3/4 af vejen igennem grenen. Gøre en anden skåret en tomme længere ud på toppen af grenen, skære hele vejen igennem hen til ophæve grenen af træet. Foretage en endelige cut som tæt på stammen, hele vejen igennem, at fjerne overskydende af grenen.

•Opkald træ professionel til at fjerne hele træet hvis der er omfattende skader i hele træet eller stammen er beskadiget.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com