Sådan reparation udendørs vidjer møbler

April 25

Sådan reparation udendørs vidjer møbler

Udendørs vidjer møbler er almindeligt anvendt på terrasser, dæk og haver, fordi det modstår naturlige elementer samtidig give komfort. Dele af wicker er lavet af naturlige eller syntetiske materiale vævet i forskellige mønstre og designs. Men det skrøbelige materiale revner let når tør. Reparere eventuelle skader som brudt, revnet eller manglende dele eller sektioner til fortsat at anvende møbler i stedet for at gør den ubrugelig. Sørg for enhver yderligere kurvefletning, du har brug for reparation matcher wicker bruges i dine møbler, så det passer nemt i stedet for stående ud.

Instruktioner

Brudt Strand reparation

•Klik Flet stol op og ned. Inspicere strand for at afgøre, om det er brudt eller revnet. Anvende stærk lim til en brudt strand, der har begge ender intakt. Tillad lim til grundigt tør. Hvis stranden er brudt, klip det ned i en vinkel og skubbe den ud af rammen eller væve med pincet. Bruge skarpe saks, at skive lige igennem strand stedet for at lade en kantet udskæring. Indsæt fritliggende ender under sammenknyttede tråde og anvende lim for at forhindre disse fra optrevling.

•Soak en ny strand i en beholder med vand i 15 til 20 minutter. Måle længden af den fjernede strand og skære den nye strand til den samme længde plus 2 inches.

•Sæt spidsen af den nye strand ved undersiden af stolen og væve det i hullet efter mønster af omgivende tråde. Træk stranden stram mens vævning.

•Trim ender af den nye strand og butt enderne, så de er i overensstemmelse med Flet på de omkringliggende wicker tråde. Følg producentens anvisninger for at anvende vandtæt lim over den nye strand og lad det tørre før du placerer forsædet tilbage på sin plads.

Krakket Strand reparation

•Immerse spidsen af et paintbrush i en flaske eller beholder med kogt linolie og spred det jævnt over den halvtosset overfladen af kurvemøbler. Sørg for, du dække alle huller mellem vævede sektioner.

•Immerse spidsen af børste i olie og genanvende over overfladen af vidjer stolen igen. Gentag proceduren, indtil det bliver skinnende og ikke kan absorbere enhver mere olie.

•Rub stolen med papirhåndklæder til at tørre overskydende olie af. Forlade stolen til tørre i 24 timer.

Mangler Strand udskiftning

•Soak de nye tråde af reed i vand i 15 til 20 minutter. Altid suge mere end du har brug at gøre for dem, der knæk eller er beskadiget under væveprocessen.

•Spread en våd klud over del af vidjer stolen, at der mangler tråde i 30 minutter. Dette gør de omkringliggende tråde bøjelig, så du nemt flette de nye omkring dem.

•Sæt spidsen af en ny strand ind i hullet og flette det ind og ud af de andre tråde. Lim enderne af den nye strand til kanten af møbler eller to tråde på hver side, hvis det er nødvendigt. Forlade stolen til tørre.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com