Sådan reparation Underground sprinklere

September 19

Sådan reparation Underground sprinklere

De fleste sprinklere er begravet under jorden og bruge vandtryk til at hæve sig over overfladen. Mens underground sprinklere er generelt godt beskyttet mod skader, er de ikke immun over for at blive kørt over af græsslåmaskine eller bil. Sprinklere kan også blive tilstoppet med snavs. Heldigvis, de fleste underground sprinklere er modulære, hvilket betyder, at deres dele er udskiftelige og kan let udskiftes hvis de blive beskadiget. Pop-up sprinklere er den mest almindelige type af underjordiske sprinkler og den enkleste at reparere.

Instruktioner

•IDENTIFY sprinkler, der er beskadiget. Tegn på skade omfatter vildfarne vand mønstre, utæt på dysen eller en sprinkler, der ikke dukker op.

•Drej sprinklerne ud og slå begge Kugleventiler på sprinkler vakuum breaker 90 grader for at sikre vandet tænde ikke, mens du arbejder.

•Tag snavs omkring bunden af sprinkler ved hjælp af en hånd skovl. Fjerne omkring 6 inches af snavs fra omkring alle sider af sprinkler.

•Undersøg sprinkler kroppen for tegn på skader eller revner. Hvis kroppen er revnet eller ellers brudt, vil du nødt til at udskifte hele enheden. Twist sprinkler kroppen mod uret indtil det trækker fri, og skrue i den nye sprinkler. Hvis kroppen ikke er beskadiget, fortsætte inspektion for tegn på skade.

•Træk op på dysen forsamling og twist ud dysen ved at dreje det mod uret. Hvis dysen er brudt eller beskadiget, vil det skulle udskiftes. Twist ud dysen ved at dreje det mod uret. Placer den nye dyse på levering røret og drej det med uret, indtil stram.

•Træk ud den lille plast filter under dysen. Hvis filteret er tilstoppet, køre det under koldt vand i 30 sekunder og tryk forsigtigt filteret på en ren overflade. Udskifte filteret i levering rør og udskifte dysen.

•Kontrollér base af sprinkler for at sikre, det er ikke utæt. Hvis det er, vil der sandsynligvis være en pøl af vand eller mudder under sprinkler. Hvis der synes at være en lækage, skru sprinkler fra riser nedenfor ved at dreje kroppen mod uret. Placer en enkelt lag af Teflon tape over riser tråde og erstatte sprinkler. Båndet vil smøre trådene og sikrer en vandtæt forbindelse.

•Hvis dysen er brudt eller beskadiget, det skal udskiftes. Twist ud dysen ved at dreje det mod uret. Placer den nye dyse på levering røret og drej det med uret, indtil stram.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com