Sådan reparation Wallboard Gouges

August 7

Wallboard er en fælles væg belægning produkt findes i mange hjem. Selv om det er rimeligt nemt at installere og vedligeholde, ulykker sker og disse uheld kan skabe behov for reparation. At vide hvordan at fastsætte små dings og buler forårsaget af hverdagens stød og slag kan hjælpe dig med at holde dit hjem ser som ny.

Instruktioner

•Prep område ved at rydde op eventuelle rester. Bruge en pensel eller støvsuger til at fjerne støv og løs bits. Bruge en hobbykniv til at trimme op kanterne hvor papir dækning af wallboard er ru eller laset. Tryk med en stump ende af en spartel (eller en hammer) langs kanterne, således at de skrå indad en smule for at give et renere færdig kant.

•Sæt en lille mængde af fælles sammensatte på mudder bakke/pan eller flade stykke pap. Bland lidt med din gips kniv til at arbejde i sammenhæng en smule og varme det op.

•Rengør kanterne af din kniv ved at trække den langs kanten af pan eller pap, så få en lille mængde af stoffet på din gips kniv. Sætte det ind i den dybeste del af gouge først. Glat det ud så godt, som du kan. Overlade det til tørre i mindst 8 timer eller natten over. Lad ikke nogen høj kamme eller hævet områder; denne første frakke bør ikke rager ud over højden af den omgivende væg.

•Tilføj yderligere stof ved at sætte det på gips kniv og langsomt trække bladet fladt i hele gouge at fylde depressionen. Sørg for denne frakke går en smule forbi kanten af det foregående lag. Glat den godt men ikke overanstrengelse sammensat. Lad tørre og eventuelt tilføje yderligere lag, udvide hver en lidt længere omkring kanterne. Uanset hvor mange lag det tager for at udfylde gouge, skal det sidste lag ende med en lille smule højere i det centrale område end den omgivende væg.

•Tillad 24-36 timer efter den sidste frakke til patch til at tørre helt. Den tørrede sammensatte bør være af ensartet farve uden mørke områder eller steder. Sand lappet gouge med en medium-grade sandpapir til plan overflade med den omgivende væg. Når det er tæt på hvor du ønsker det skal være, gøre en afsluttende slibning med bøde-grade sandpapir. Prime og male patch til at matche den tilstødende væg.

Tips & advarsler

  • Søger drywall reparation sin på et hjem forbedring butik. Sørg for at lade sammensat tørre fuldstændigt mellem frakker. Brug mesh tape for større revner/gouges.
  • Udvis forsigtighed med knive og trowelsKeep børn og kæledyr væk fra frisk sammensatte

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com