Sådan Repot planter og ryste Off gamle snavs

September 19

Sådan Repot planter og ryste Off gamle snavs

Ompotning planter er en simpel opgave afhængigt af anlægget bliver repotted og dets tilstand. Repot planter i den samme type af jord, de er vant til, medmindre anlægget var potteplanter, brug af forkert type af jord. En kaktus eller saftige kræver en sandstrand, godt afdrypning jord. Hvis det er plantet i en lerede, rig jord, vil det sandsynligvis dø fra root rot eller andre fugt-problemer.

Instruktioner

Vækst vane

•Vælg en ny gryde og pottemuld egnet til typen anlæg du ompotning. Dække dit arbejdsområde med aviser eller en plastik tarp. Hold puljen med fabrikken i det i den ene hånd og forsigtigt trække planten ud af potten, med anden hånden. Trykke pot's sider løsner anlægget. Vend potten og bunden hvis planten er root bundet. Bruge en murske eller lignende værktøj til at løsne den jord og rødder fra pot's indvendige sider og trække planten ud af potten.

•Shake planten forsigtigt over avis eller plastfolie. De fleste af snavs skulle falde væk fra anlægget. Separat klamrer sig jord fra planter og rødder med fingrene. Iført handsker beskytter dine fingre og forhindre jord pletter. Lade noget af jorden knyttet til plantens rødder, medmindre anlægget blev plantet i den forkerte slags jord. Fyld den nye pot om tredjedel fuld med den nye pottemuld. Anbring planten midt på jorden i potten. Baseret på påfyldning puljen til halvdelen tommer lavere end dets rand, enten tilføje eller fjerne jord som nødvendigt placere anlægget på det korrekte niveau. Fyld resten af puljen med nye pottemuld. Vand planten grundigt og sikre at det dræner korrekt.

•Tillad din transplanterede plante til at tilpasse sig sin nye pot for et par dage ved at holde det ud af direkte sol. Kontrollere planten for vand efter en dag eller to. Tryk forsigtigt på jorden. Hvis det er tørt at røre, vand planten. Hold øje med visnen eller gulfarvning bladene. Anlægget kan hænge i et par dage indtil det vænner sig til sin nye pot og pottemuld. Watch for gulfarvning eller spotting på bladene. Gulfarvning bladene på plantens base viser for meget vanding. Vand planten, hvis dens øverste blade er gulfarvning eller brun, undgå befrugtende anlægget, indtil det er etableret i dens nye pot og viser tegn på ny vækst.

Tips & advarsler

  • De fleste kommercielle potning jord indeholder tilstrækkelige næringsstoffer. Der er ingen grund til at gøde din plante umiddelbart efter omplantning det ind i nye pottemuld.
  • Orkideer vokser ikke på jord. Bruge redwood eller fyrretræ bark eller en kommerciel orkidé-potning medium.
  • Vælg tørre, sandede pottemuld for sukkulenter og kaktusser.
  • Transplantation chok kan skade planterne. Transplantere en skrantende plante kan forårsage mere skade.
  • Fejl duftende gryder eller pottemuld angive rådnende plantemateriale og angive overwatering.
  • Ompotning en syge plante kan overføre soilborne svampe og andre sygdomme agentsto nye pottemuld.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com