Sådan Reroof et hus med asfalt helvedesild

September 3

Sådan Reroof et hus med asfalt helvedesild

At lægge et nyt tag på et hus er en stor opgave, men du behøver ikke at hyre en professionel Tagdækker til at få det gjort. Det er en masse arbejde, men du kan igen Tag dit eget hjem med asfalt helvedesild, hvis du er forberedt og har de nødvendige instrukser. Korrekt anvendelse din asfalt shingled tag kan sidste 20 år eller længere, forhindre mulige tag lækager, forbedre udseendet af dit hjem og sænke dine forsikringsomkostninger.

Instruktioner

Instruktioner

•Få klar. Du bliver nødt til at måle længden og bredden af dit tag og formere nummeret for at få de firkantede optagelser af dit tag. Opdele de firkantede optagelser af 100 og tilføje 10 procent. Det er hvor mange asfalt helvedesild skal du re-Tag dit hus. Helvedesild er solgt af pladsen og jer vil savn 2 1/2 pounds af tagdækning negle pr. kvadrat af asfalt helvedesild. Nogle af leveringer, som en hammer og stigen, du måtte have i hjemmet. Andre, såsom tagdækning cement og filt, du bliver nødt til at købe så sørg for du ved præcis, hvad du skal bruge.

•Få nogen strukturelle problemer med tag og brug et brækjern til at trække op løs negle og helvedesild. Hvis der er mere end tre lag af helvedesild på taget skal du fjerne dem alle.

•Sæt helvedesild på dale først. En dal er, hvor to sektioner af taget mødes i en vinkel. Du bliver nødt til at dække området med mineralske overflade tagdækning og vedhæfte en 18-tommer bred strimmel af blinkende fra tagskægget til tagryggen. Bruge negle på de ydre kanter af blinkende og tagsten cement på center kanter. Tage en 36-tommer bred strimmel af tagpap og Hæft til inddækning. Skære asfalt helvedesild til at passe valley-området og vedhæfte dem med tagdækning cement og negle.

•Dæk tag i filt. Start på kanten af tagudhæng og roll filt til anden enden af taget. Hæft det på plads og starte endnu et lag af filt støder op til den første. Placer filt, så det overlappende den tidligere ene af 2 inches. Fortsæt denne proces for at dække det hele taget.

•Find centrum roof, mærke med en kridtstreg og lægge en igangsætter stribe i asfalten rullesten langs den nederste kant af taget. Lad den udvide 5/8 tommer over tagskægget. Gøre en kridtstreg over starter strimler og begynde at lægge asfalt helvedesild. Bruge fire negle, fordelt jævnt henover midten af rullesten, for at knytte helvedesild på taget. Arbejde udad mod kanterne af taget. Fortsætte med at anvende rækker af helvedesild, indtil du nå tagryggen og derefter starte processen forfra på anden siden af taget.

•Start ved at anvende mineralsk overflade tagdækning omkring ventil rør og skorstene. Skære blinke til at passe omkring disse områder og bruge cement og negle til at sikre inddækningen til tag. Blinkende skal være stor nok til at udvide 6 inches udad og skorstene skal flere 7 x 10 tommer strimler af blinkende skåret ud og anvendes til skorstenen sider. Efter montering blinkende, bruge tagdækning cement og negle til at lakere blinkende asfalt helvedesild.

Tips & advarsler

  • Afhente løs negle og helvedesild og gummi såler sko til at holde fra at glide.
  • Være forsigtig, når du arbejder omkring elledninger eller antenner.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com