Sådan Resaw tømmer med en bue sav

September 6

En bue så svarer til en hånd sav og kan bruges til at skære tømmer til størrelse. Bladet af en bue så kommer i forskellige længder afhængig af størrelsen af tømmer du er gennemskæring. Mens skæring med en bue så ikke er så hurtig eller så nemt som med en rundsav, kan det nemt få arbejdet gjort når du resawing forskellige stykker på størrelse af tømmer.

Instruktioner

•Measure og mark stykket tømmer, der kommer til at være resawed. Køre et målebånd langs stykke og gøre en lille blyant markere på den ønskede cut placering. Opstil et T-square på tværs af tømmer på varemærket blyant og tegne en lige streg på tværs af tømmer.

•Indstil tømmer ned på en flad overflade med afskårne stykke mark hængende lidt over kanten af overfladen. Spænd en C-clamp ned i hånden omkring stykket tømmer, så det ikke bevæger sig når du skærer det. Position C-clamp nær kanten af overfladen, tæt på de afskårne placering.

•Undersøg klinge af saven og kontrollere det er skarpe. Holde stævnen saven med den dominerende hånd langs håndtaget for enden. Tryk det nedad på blyant mærke. Flytte klingen langsomt frem og tilbage på de afskårne mark.

•Skub klinge i tømmer og Fortsæt med at flytte det frem og tilbage langsomt, indtil der er sket en fordybning i tømmer. Tempoet af saven og flytte det hurtigere til tømmer. Fortsæt frem og tilbage indtil saven er gennem og tømmer er skåret i to stykker.

•Measure tømmer og kontrollere den korrekte størrelse stykke blev skåret. Gentag processen for alle de andre stykker af tømmer, som skal være resawed.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com