Sådan Resod en græsplæne

September 12

Sådan Resod en græsplæne

Mange husejere stolte af en frodig grøn, sund græsplæne, der skiller sig ud og trækker øjet. Imidlertid kan forkert miljømæssige og kulturelle praksisser dræbe hele græsplænen eller dele af det, således at reducere sin appel og kræver øjeblikkelig opmærksomhed. Overveje lægge sod hen over området i stedet for plantning græsfrø. Selvom dyrt, giver sod øjeblikkelig tilfredsstillelse i form af en frodig græsplæne, så snart du lægge den. Forberede stedet før om din sod og omsorg for det, så din græsplæne fortsætter med at være bedst på blokken.

Instruktioner

•Klippe den gamle sod med en sod fræser til at fjerne det fra jorden. Indsæt kniven i græsset og skubbe det så det skåret rødderne af sod. Indsamle de beskadigede sod i en tarp og kassér.

•Løsn 4 til 6 inches af jord med en rototiller til at bryde komprimerede dynger af snavs i mindre stykker. Test den eksisterende pH i jorden for at sikre, at det falder mellem 6,0 og 7,0., den ideelle interval for de fleste turfgrasses. Sprede kalksten for at øge jordens pH-værdi eller svovl til at formindske den.

•Tilføj 2 inches af organisk materiale som kompost og sphagnum over jorden og indtil hele området så ændringsforslagene, der bland godt.

•Rake jord til niveau i jorden. Smide sten, planterester eller rødder, der udsættes mens raking, og tilføje muld til at udfylde eventuelle depressioner eller huller i jorden, så det er glat. Køre en vand rulle halvt fyldt med vand over jord for kompakt overfladen.

•Sæt en rulle af sod mod den længste, fladeste del af gården eller haven, flugter hardscaping som en gangbro eller pathway og rul det. Sted i slutningen af en anden roll af sod flush mod hjørnet af den tidligere roll, hvis det falder kort, og begynde at oprulle det langsomt, indtil du når til slutningen af rækken, danner en lige linje.

•Klippe overskydende sod med en skarp kniv og begynde at rulle det ud for den første række, så du danner en anden række over jorden. Forskyde strimler af sod for et naturligt udseende. Kontroller, at kanter på tilstødende ruller af sod er flugter med hinanden. Skær spadestik til den ønskede form, så det passer omkring små sektioner af værftet.

•Køre den vand rulle halvt fyldt med vand over den nyligt sodded område igen så det forsigtigt trykker rødderne mod jorden, således etablere gode rødder-til-jord kontakt. Rullen fjerner også fanget luft mellem sod og jorden. Vand sod jævnligt indtil etableret.

Tips & advarsler

  • Bære støvler, når du bruger en sod cutter til at forhindre skade til dine fødder.
  • Når æglæggende sod, starte fra kanten af værftet og arbejde din vej til centrum.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com