Sådan Restain en udvendig dør

November 23

Sådan Restain en udvendig dør

Yderdøre kan virkelig tage en slå, især hvis du bor i et område med hårdt vejr, eller hvis du bor i nærheden af vand. Over tid, vil de begynde at vise tegn på slid, især på ydersiden-vendende side af døren. Efter et stykke tid, normalt hvert 10 år eller så, slut blive kedelig, ridset, og falmet. Med hensyn til anvendelse er lakering en udvendig dør egentlig ikke anderledes end lakering enhver træets overflade. Men hvis du ønsker at forlænge levetiden på din dør, skal du altid bruge produkter beregnet til udvendige overflader.

Instruktioner

•Tag off alle hardware fra døren, herunder hængsler og dørhåndtag. Oprette døren på en ren arbejdsbord. Slå døren ned eller arbejde med en partner til at holde det fra at flytte, mens du sand.

•Strip gamle finish og pletten med en rystepudser monteret med en 100-grus slibning pad. Hvis du ikke har en rystepudser eller er ubehageligt med tanken om at bruge en, du kan gøre dette i hånden, men det vil tage meget længere tid at fuldføre projektet.

•Sand begge sider og alle fire kanter af døren og derefter tørre det med en fugtig klud. Sand døren igen med en 220-grus slibning pad. Tørre døren ned med en frisk, fugtig klud.

•Applicer træ pletten designet til udvendige overflader. Ordet "Udvendig" vises på etiketten, og produktet vil højst sandsynligt være olie-baserede. Du kan anvende pletten med en maling rulle, pensel, maling sprøjte eller en simpel bomuldsklud. Altid arbejde med korn. Lad pletten suge ind i træet i cirka fem minutter og derefter tørre døren ned med en tør klud.

•Tillad pletten tørre fuldstændigt. Sikre, at begge sider og alle kanter er helt belagt. Hvis nødvendigt eller ønskede, Applicer yderligere lag af pletten.

•Applicer polyurethan designet til udvendige overflader. Som med pletten, at produktet vil sandsynligvis være olie-baseret, men det kan baseres på opløsningsmiddel i stedet. Begge muligheder er fint for udvendige døre.

•Mix polyurethan godt ved omrøring det og derefter hælde en lille mængde direkte på døren. Sprede polyurethan med et lam 's uld eller skum applikator. Spred det jævnt og som tyndt som muligt. Altid dias applikator langs kornet af træ, aldrig imod den.

•Tillad polyurethan tørre fuldstændigt. Når det er tørt, dreje døren og Gentag processen for den modsatte side af døren. Tillad denne side af døren til tørre. Når du arbejder på begge sider af døren, Husk at anvende polyurethan på alle kanterne.

•Scratch overfladen af polyurethan med super fine-grade sandpapir, mindst 400-grus eller højere. Dette vil udjævne eventuelle fingeraftryk og give det næste program en bedre overflade at klamre sig til. Påfør tre eller fire flere lag polyurethan, ved hjælp af samme proces.

•Reattach nogen hardware når polyurethan er helt tørt på begge sider af døren. Installere døren tilbage i dets ramme.

Tips & advarsler

  • Altid arbejde i et godt ventileret rum og bære en ansigtsmaske, handsker og beskyttelsesbriller, når du arbejder med polyurethan.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com