Sådan Restring udendørs vindspil

May 17

Sådan Restring udendørs vindspil

Vindspil tilføje en musikalsk dimension til udendørs liv. Fra tuned messing til hjemmelavet shell, strand glasset og andre rustikke stilarter tilføje klokkespil en dekorativ og behagelig klang funktion til din værftet. Over tid, vejr tager en vejafgift på vindspil og dem spændt med streng kræver restringing. Hvis dele er beskadiget, erstatte dem med lignende dele fra brugte vindspil. Følg en grundlæggende strategi for restringing vindspil og omsorg for dem til at forlænge deres liv.

Instruktioner

•Indstil wind chimes på et bord. Lad alle dele intakte og undersøge dem. Normalt, er der en central klapper de andre tråde af vinden kime hit. I nogle vinden kime styles, som dem lavet af muslingeskaller, tråde skal du bare trykke mod hinanden for at producere lyd. Fremsættes vindspil i metal rør, måle tråde fra hvor de tillægger toppen af rørene. Måle clapper strand fra toppen til toppen af clapper. For andre typer, måle afstanden fra toppen af linje til placeringen af den første ornament.

•Aftør vinden kime dele rengøres med en fugtig klud. Brug mild sæbe på glas, skaller eller andre hårde materialer. Tørre træ dele med citronolie.

•Klippe en streng af vinden kime. Fjerne det fra toppen og skære det ud af hver del på stranden. Det fungerer godt for at restring en linje ad gangen, således at hvis du ikke er sikker på hvordan det går, kan du tjekke en intakt strand.

•Klippe en længde af fiskesnøre samme længde som vinden kime strand du cut, plus to inches for knob.

•Restring hver del på stranden-kirken. Hold fiskesnøre sikkert mellem to fingre og stikke enden gennem hullet i vinden kime del. Sikre hver del i position med en knude. Brug en nål næse tænger eller pincet til at gøre knuder i fiskesnøre at, hvis det er svært for dig at gøre med fingrene. En firkantede knude eller nogen form for knude virker fint.

•Gentag trin 3 til 5 for hver vinden kime strand, efterbehandling med clapper strand.

•Forbind-hænge vinden chimes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com