Sådan Reupholster en lædersofa

October 14

Sådan Reupholster en lædersofa

En lædersofa bruger stærke og slidstærkt læder stykker som dækker for sofaen rammen og polstring. Uden polstring har du simpelthen et træ eller metal ramme med tyk polstring limet til rammen. Når du reupholster sofaen, kan du bruge nye læder over toppen. Udskiftning af læderet kan ændre det overordnede udseende af sofaen og slipper for eventuelle beskadigede steder, herunder smeltning eller brænder og almindelige pletter.

Instruktioner

•Drej sofaen op og ned. Bunden skal indslag en strimmel af stof hæftes på tværs af rammen. Fjerne hæfteklammer med en korte remover eller et par nåle-næse tænger. Undersøge bunden af rammen, søger hæfteklammer holding læderet til rammen. Fjerne disse hæfteklammer.

•Lift læder fra rammen. Som du skræl væk stoffet, du kan støde på andre hæfteklammer højere op. Fjern alle hæfteklammer du støder men holde læder stykker så intakt som muligt. Lægge læder polstring stykker til den ene side.

•Lay nye læder eller polstring stof på toppen af stykkerne du fjernet fra sofaen. Vedhæfte syning stifter rundt i kanten, hvilket hold de originale stykker fast til den nye struktur. Skær omkring kanterne med en saks, gør de nye stykker af samme størrelse som de gamle stykker, og fjern benene.

•Sno de nye stykker omkring sofaen, erstatter den gamle belægning. Glat ned i stoffet på sofaen og holde på plads med den ene hånd. Placer en korte pistol fladt mod rammen og tryk ned. Den korte pistol skyder en hæfteklamme i rammen, anbringelse af læder. Arbejd din vej rundt i sofaen, fastgøre stoffet til de gamle lædersofa.

•Klippe et stykke stof til samme længde og bredde som sofaen bunden. Læg stoffet på bunden af sofaen og fastgør med korte pistol. Vedhæfte hæfteklammer omkring alle sider af sofaen rammens bund.

Tips & advarsler

  • Hvis din læder sofa features flytbare puder, fjerne hver enkelt fra sofaen. Unzip læder dækker og fjerne puder inde. Skær langs sømme og bruge stykker som en skabelon for det nye stof. Klip stoffet til samme størrelse, sy sammen, tilføje en lynlås og indhyllingsafstand de originale hynder.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com