Sådan Reupholster en overdimensioneret stol

May 6

Reupholstering din overstørrelse stol er den perfekte måde at give dit værelse en lille lift uden at bruge en masse penge. Reupholstering det er som regel meget billigere end at have det gjort professionelt eller købe en ny overdimensioneret stol. Alt du behøver er et par materialer, tålmodighed og tid og du er på din vej til en nyligt udformet overstørrelse stol!

Instruktioner

•Find de rigtige materialer. For at reupholster en overdimensioneret stol, vil du har brug for masser af møbelstof, måling af tape, en korte pistol og hæfteklammer, pladevat og tænger. Møbelstof afhænger af størrelsen af din overstørrelse stol. De fleste stof butikker lide Hancocks eller Joanns har en guide viser dig mængden af stof du muligvis. Det er altid smart at købe lidt mere end hvad du har brug for, i tilfælde af du skar for meget ned eller laver en fejl. Du kan altid finde anvendelse for den sidesten materiale, hvis der er nogen.

•Strip stof fra stolen. Vær forsigtig, når du gør dette, så du ikke kan rippe den gamle struktur. Hvis din overstørrelse stol hynder på det, er du i lykke, fordi du kan bare sy nyt stof ret over den gamle struktur. Sørg for du tegne den gamle hæfteklammer og stifter og overlade den træramme rene. Lægge de gamle stof ud på det nye stof og skære omkring det efterlader masser af plads til at bruge til hæftning. Du kan enten markere på stykker med stof markør eller forlade dem toppunkt hen til de gamle stykker til at identificere dem.

•Få nogen huller i skum af puden. Hvis puden er beskadiget, Erstat de fuldstændigt skum for de bedste resultater. Hæft pladevat ned omkring nedenunder pude til at holde det på plads.

•Lay den nye stof ned på stolen. Når hæftning stoffet til træramme, Sørg for at du trækker stoffet flot og stram. Også være sikker på ikke at trække for hårdt eller stoffet vil rippe. Anvende stof i den modsatte retning, som du tog det ud. Hvis du startede med ryggen, så end med ryggen. Hvis metalstrimler du har afdækket er stadig brugbar kan du sætte dem tilbage, hvor de var. Hvis de er ikke brugbart, blot at skære et stykke pap samme størrelse; ved hjælp af disse strimler er lige så let.

Tips & advarsler

  • For at undgå huller fra hæftning pladevat, prøv hæftning pladevat og derefter trække pladevat rundt hæfteklammer. Hvis du forsøger at forhindre mangler, ikke tag nogen genveje. Hvis du kan leve med mindre skønhedsfejl, du kan altid blind-stitch områder. Du kan også finde nice trimning på polstring butikker at placere rundt i kanten af din overstørrelse stol til at give det nogle flair!

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com