Sådan Reupholster en spisestuestol med Jute gjord

February 24

Reupholstering en spisestue stol er en enkel og billig måde at bedre koordinere din spisestue indretning. Jute webbing er et materiale, der anvendes til at yde støtte i polstring projekter. Denne gjord er fastgjort direkte på spisestue stol rammen og giver støtte til bredbånd og hynder. Hvis du reupholstering, kan du allerede har webbing i sted at bare behov enkel reparation. Dog kan du skal starte forfra ved at installere nye gjord før betrækket. Før du installerer jute gjord, foretage eventuelle nødvendige reparationer stol rammen.

Instruktioner

Installere gjorden

•Fjern den eksisterende pude til at eksponere ramme af stolen. Vend stolen hovedet på dit arbejdsoverflade.

•Anbring jute remme over et hjørne på undersiden af stolens stel. Hæft det på plads. Space hæfteklammer ca 1 tomme fra hinanden og bruge så mange hæfteklammer som du anser for nødvendige for den ønskede styrke af stolen.

•Træk længden af gjord til den modsatte side af rammen stol. Strække webbing henslængt og derefter hæfte det i til rammen. Forlade ca 1 tomme af overskydende webbing. Fold dette materiale. Tilføje en anden række af hæfteklammer til at holde det på plads. Skære væk overskydende materiale.

•Staple ekstra længder af gjord til stolens stel på samme måde. Efterlad et mellemrum på ca 2 inches mellem webbing strimler.

•Staple strimler af gjord i den modsatte retning på tværs af stolens stel. Trække disse strimler gennem de første stykker, vævning dem og under oprette et gitter. Space strimler ca 2 inches fra hinanden. Sikre enderne, som du gjorde i trin 3.

Reupholstering

•Drej stolens højre side op. Måle sæde pude område. Skær et stykke af skum til denne størrelse og Placer det over webbing du installeret. Anvende spray lim på ydersiden af skum og sprede et lag af bomuld batting over det for ekstra komfort. Hæft dette pladevat direkte til stolens stel.

•Opret en mønster til din spisestue stol dække af draperinger et stykke af musselin over sædet og sporing ud den krævede form. Klip figuren ud af musselin og placere den over din nye møbelstof. Spore omkring dit mønster og skåret ud din brik.

•Lay din flade møbelstof. Vende din stol hovedet og Placer det over stoffet. Træk stoffet stram over undersiden af stolen. Hæft materiale direkte til stolens stel. Skære væk overskydende materiale.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com