Sådan Reupholster klaver bænke

May 11

Sådan Reupholster klaver bænke

Et klaver er et tidløst instrument, som mange mennesker almindeligvis passerer fra den ene generation af familien til næste. Klaverer er ganske robust og bygget til at holde. Desværre, det samme kan ikke siges om klaver bænke, hvis dæmpning og stof der dækker kan nemt bære, rip og fade efter år med konstant brug. Hvis du har en ældre klaverbænk i desperat behov for en makeover, kan du nemt tilføje årtier til det af reupholstering sædet.

Instruktioner

•Drej bænk på hovedet ned, sædet side vender nedad, og fjern sæde fra bænk ben. Typisk, sæde platform er fastgjort ved fire til otte Phillips-head skruer fra undersiden. Skru de skruer, sætte dem til side alt sammen i et sikkert sted, som en kop og underkop.

•Indstil afsat bænk ben. Du behøver ikke dem, indtil du er færdig med reupholstering.

•Fjern den nuværende polstring. Dette er normalt hæftet til bunden af sæde platform. Lirke hæfteklammer ud med en flad-head skruetrækker hele vejen rundt omkredsen af bænken. Kassér stoffet.

•Fjern puden og pladevat nedenunder den oprindelige polstring. Er normalt det kun spray-limet på bunden af platformen, eller fritstående og løstliggende, så fjernelse er nemt. Du kan have til at fjerne et par hæfteklammer med flad-head skruetrækker, hvis pladevat og pude er hæftet til sæde platform. Selvfølgelig, hvis den dæmpning er i god form, lad det sidde som ekstra polstring; du behøver ikke at erstatte den.

•Trace en præcis oversigt over bænk på fast skum ved hjælp af permanent markør. Skåret ud skum, så det passer præcis oven på bænken. Placer skum på bænken siddepladser side. Ikke sikker eller hæftning skum til sæde; Dette kan beskadige skum og gøre det ujævne.

•Trace rundt om bænken igen på polyester pladevat materiale, ved hjælp af kridt og forlader mindst 2 til 2 1/2 inches hele vejen rundt omkredsen af bænken. Skære pladevat.

•Center pladevat over skum og sæde platform og dække sæde med pladevat. Vend det forsigtigt og skum side ned løst Hæft pladevat ned i otte til 12 selv rum steder rundt om bænken. Ikke trække stoffet helt stramt. Efterlad en lille spænding, eller du kan samkopiere skum og mindske nogle af komfort i re fyldte bænken. Sikre, at det glat strækkes over sæder så ujævnt eller klumpet polstring vil forårsage nogen, der sidder på din klaver en vis grad af ubehag og distraktion.

•Vælg et stof, der ikke kun svarer din bænk, men dit klaver. Mørkere stof farver ser bedst med mørkere træ finish og sorte, mens valnød og eg finish klaverer ser bedst med mere casual eller land chic mønstre.

•Center bænk, batting side ned, på den forkerte side af stoffet. Det betyder, at hvis dit stof har et mønster, center bænk på den side, der ikke viser mønsteret.

•Trace omkring omkredsen af bænken med kridt, forlader fem ekstra inches af plads hele vejen rundt. Skære konturen pænt.

•Træk stof stramt rundt om bænken, og Hæft det én gang på hver side i midten, omkring en tomme forbi kanten af sædet. Dette sikrer strukturen og trækker det stramt hele vejen rundt sæders bænk.

•Klap hvert hjørne af stoffet pænt, som om du indpakningen en gave med indpakningspapir. Træk forsigtigt stoffet henslængt, som du går. Hæft hver hjørne to eller tre gange for at sikre folderne i sted, så korte to gange mere pr. side omkring bænken.

•Klippe off eventuelle overskydende stof i nærheden af undersiden af sædet. Forlade en tomme fra hæfteklammer, i tilfælde af at du har brug at justere det i fremtiden.

•Forbind-tillægger bænk ben sæde. Hente skruer fra tidligere. Centrere bænk ben på den nederste side af bænk sæde platform. Re skrue bænk benene på plads platform. Køre skruer gennem nye stof og pladevat, hvis det er nødvendigt; det vil ikke trævle stoffet og bare sikre bænken endnu mere. Drej bænken over højre side.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com