Sådan Reupholster udendørs møbler

February 17

Sådan Reupholster udendørs møbler

At tage sig tid til reupholster udendørs møbler i stedet for at erstatte det vil spare dig penge og give din terrasse en frisk, opdateret look. I modsætning til populær tro behøver du ikke at være en professionel for at vise sig en fremragende leder færdige produkt. Læse denne artikel grundigt, og du vil være klar til at håndtere din reupholstering projekt med lethed og succes.

Instruktioner

•Fjern alle puder, der ikke er fastgjort eller fastgjort til møbler og sæt dem til side. Du kan tage tid til at beskæftige sig med disse separat i de senere trin, og det er afgørende, at møblerne er strippet ned til sin base uden covers eller puder liggende på toppen af det stof. Dette vil bane vejen til at fjerne resten af stof uden hindringer.

•Carefully strip off alt det gamle materiale ned til den nøgne ramme. Brug din hobbykniv til at skære langs sømme hvor stoffet er syet, og være ekstra forsigtig for at sikre, at du ikke glider og skæres din hånd. Prøv dit bedste for at bevare integriteten af hver enkelt panel af stof, fordi det vil gøre måling for de nye meget lettere. Afhængigt af hvor stor din stykke af møbler er dette kan tage temmelig lang tid, og hvis du støder på nogen hæfteklammer kan du bruge nålen næse tænger til at fjerne dem.

•Tag ud alle de gamle polstring og fyld. Når du har fjernet alle af stoffet skal du sørge for at adskille alle de gamle polstring, fordi det har tendens til at blive båret og fladtrykt med tiden. Hvis du går gennem alle de arbejde til reupholster din udendørs møbler er det vigtigt, at du udskifter polstring materiale samt. Sørg for at lade det intakt, så du kan duplikere målingerne for din nye polstring.

•Separat den gamle stof materiale i enkelte stykker. Ved at gøre dette vil du kunne tage målinger af de gamle paneler og også direkte fra møbler, selv oprette dit nye stof paneler. Tage din tid måling og sørg for at du ikke glemmer at medtage eller springe nogen dele af møblerne.

•Duplicate og overføre målinger på din nye materiale. Arbejder en sektion ad gangen, skitsere omhyggeligt dine målinger på den nye struktur og sørg for at være så nøjagtige som muligt. Det er ok, hvis der er lidt ekstra stof, der kan være gemt under en søm, men hvis du kommer op kort du nødt til at starte forfra med et nyt stof panel.

•Snip ud alle stof panelerne til dine møbler og lægge dem ud efter deres installationsrækkefølge. Dette vil hjælpe dig med at blive organiseret og undgå at få blandet op, når du begynder at sy dem tilbage på møblerne.

•Measure og skåret ud den ny polstring og fyld stykker. Når du har skåret de nye stykker, lægge dem på møbler i position så du kan begynde at knytte de nye stof paneler.

•SEW i de største paneler først. Midten og bag på de fleste møbler repræsenterer normalt de største stykker, og det er vigtigt at få disse gjort først. Dette er fordi alle de små stykker afhænge af disse for referencelinjer og de vil give dig en god base at knytte mindre støtte stykker.

•Sæt og sy i små paneler næste. Disse vil gå forholdsvist nemt hvis du har gjort de store paneler korrekt, bare sørg for at du gå langsomt og opmærksomme på detaljer, fordi problemer og fejl med de mindre paneler vil være meget mere indlysende.

•Gentag måling og syning på hynder og geninstallere dem på møblerne. Du skal fjerne panelerne og måle polstring på samme måde, så bare anvende trin to gennem ni til processen af reupholstering puder. Når de er færdig skal du blot placere dem tilbage på den nyligt reupholstered møbler hvor de hører hjemme for at fuldføre projektet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com