Sådan Reupholster udendørs stole

July 28

Sådan Reupholster udendørs stole

Udendørs stole er designet til at være komfortabel og dekorative, kan deres polstring blive beskadiget, især når venstre afdækket. Misfarvede stof, flossede kanter og rippe sømme er almindelige i sædebetræk udsat for direkte sollys og vejrforhold. At inddrive eller reupholstering stof på udendørs stole tilføjer nyt liv til møblet, øger brug og lang levetid og forbedrer fremtidige tilstand. Reupholstering udendørs stole selv gemmer overskydende omkostninger og tillader jer hen til sammenlægge afart hen til møbler ved hjælp af tekstiler i forskellige mønstre, teksturer og farver.

Instruktioner

•Løsn bagsiden og sæde pude fra rammen og afsætte skruerne. Dreje hver pude og sætte spidsen af nålen næse tænger under stifter eller hæfteklammer holder stoffet til puden. Trække hæfteklammer opad for at frigøre dem fra puden. Indsamle staples i en container og afsætte den gamle struktur.

•Spread den nye møbelstof på en ren, hård overflade. Køre din hånd over stoffet, så det ligger fladt og uden folder. Bruge et tykt og slidstærkt stof i din ønskede farve så polstring kan modstå barske udendørs elementer.

•Lay gamle polstring over den nye struktur så det danner en skabelon eller mønster for den nye dækning. PIN udskæring til stoffet og skære omkring det med skarpe stof saks. Fjern benene og afsætte den gamle struktur.

•Undersøg pladevat og erstatte det, hvis det er slidt eller revet. Udrulning bomuld pladevat og lavere pude ansigt ned over den. Mark omkring kanterne af pude plus 2 inches før opskæring pladevat med saks. Wrap pladevat rundt om puden og indsætte hæfteklammer eller anvende lim til kanter at slutte det til bagsiden. Træk pladevat stram at undgå folder eller folder langs fronten.

•Spread den nye struktur opskæring ansigt ned på gulvet. Center pude over stof før sænke det.

•Træk kanten af stoffet tæt over puden og Hæft det på bagsiden. Indsæt flere staples til at fordele trykket jævnt. Træk stof langs den modsatte kant over puden og hæftning på plads. Gentag processen med hæftning de andre to kanter på bagsiden af puden. Erstatte den overdækkede pude over rammen, og fastgør med skruer.

Tips & advarsler

  • Gering skære stof langs hjørnerne af puden for at forhindre stoffet fra bunching. Danne en diagonal skåret i hvert hjørne før trække det over ryggen og hæftning på plads.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com