Sådan Reverse døren på Kenmore køleskab

July 16

Sådan Reverse døren på Kenmore køleskab

Du måske ikke tror det, men swing retning af en køleskabsdøren gør en stor forskel for et køkken tilgængelighed. Apparater er normalt konfigureret til at åbne højre mod venstre og de fleste mennesker vælger at holde det på måde, selvom det forstyrrer de omgivende kabinetter. Vende din Kenmore køleskabsdøren swing gør apparatet mere bekvemt for venstrehåndede mennesker og kan forhindre døren slående vægge eller andre objekter. Med et par enkle værktøjer, kan du let vende dør i under en time.

Instruktioner

•Tag køleskabet og lukke begge dørene. Det er ikke nok til at dreje termostaten til den slukkede position, magt skal være helt slukket. Hold sider af base gitter, under køleskabsdøren, og træk til at fjerne det fra apparatet.

•Pry off den plastik cover beskytter den øverste hængsel fryser rum med en spartel; Fjern skruerne, løft hængslet og fjerne fryser døren. Gentag processen for center hængsel nedenfor fryser dør og fjerne køleskabsdøren. Fjern de skruer, der holder den nederste hængsel på plads.

•Tag 5/16-inch hex-head skruer fra håndtag side af kabinettet, mellem fryser og køleskab dørene, og flytte dem til huller på anden siden. Gentag denne proces med skruerne på toppen af kabinettet på håndtaget side, flytte dem til hullerne på den modsatte side.

•Tag køleskab og fryser døren håndterer ved at skrue den flathead skruer, der holder dem på plads. Lirke ud af plastik holderen stik på den modsatte side af hver dør og placere dem i hullerne rømmet af håndtaget skruer. Skrue håndtag tilbage på plads på den modsatte side af dørene.

•Løsn dør stopper, placeret i bunden af dørene, fryser og køleskab, og flytte dem til den modsatte side. Fjern skruen i bunden af køleskabsdøren holder stykket af plast trim nedenfor dørhåndtaget på plads og skub trim nedad for at fjerne den. Tage skruen ud af trim mount og flytte den til den modsatte side af døren. Skubbe trim på plads og stram skruen.

•Reattach nederste hængsel på den modsatte side af køleskabet og hænge køleskabsdøren på plads. Har en assistent støtte døren mens du vedhæfte center hængsel for at holde det på plads. Placer fryser døren på toppen af center hængsel og erstatte den øverste hængsel og dens plastik cover. Fastspænd alle skruer; dørene er nu vendt. Tilslut igen strømmen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com