Sådan Root et løg

March 30

Sådan Root et løg

Voksende løg kan være et nyttigt tidsfordriv, der konstant skal levere dit køkken med en frisk afgrøde. Løg er traditionelt dyrket fra frø eller sæt, men en anden metode til at producere disse flavorful grøntsager er rodstiklinger. Gem i bunden, som indeholder rødderne af den næste løg du spiser og bruge det til at producere en ny plante. Selvom denne metode er simpel, tager det tid og tålmodighed før løg vil være klar til at høste og nyde.

Instruktioner

•Forbered løg skæring. Skær den nederste del af et løg, der indeholder rødderne. Forlade 1 1/2 til 2 inches af den løg kødet tilknyttet afsnittet rod.

•Sæt løg opskæring i en flad skål med rødderne vender nedad. Brug sten for at forankre løg mod siden af skålen, så rødderne vil forblive vender ned. Tilføje postevand til skålen, indtil løg skæring er helt dækket.

•Sæt skål i et solrigt område. Position containeren sat så det sidder i fuld sollys om muligt ellers det i et veloplyst lokale. Den mere sollys løg skæring er udsat for, jo hurtigere rødderne vil vokse.

•Kontrollér om løg skære hver to til tre dage. Tilføje yderligere vand til skålen, som det eksisterende vandet fordamper. Holde løg opskæring helt dækket med vand indtil det begynder at dyrkes. Reducere vandstanden så kun rod del er nedsænket, når nye rødder begynde at udvikle.

•Fyld en 6-tommer plast pot 2/3 fuld med pottemuld. Transplantation løg start i jorden, når et sundt rodsystem har udviklet. Dette sker ofte to til tre uger efter tilskæring blev foretaget. Placer løg start, roden side ned på jorden i midten af gryden. Dække med en til to inches af yderligere pottemuld. Vand potten grundigt, indtil vandet løber fra bunden. Anbring gryden i en solrig vindue.

•Kapacitet potteplanter løg når toppen en tomme af jorden bliver tør. Transplantation løg i en udendørs havejordstykket, når det er vokset et par blade. Skåret blade ned til 1/3 af deres højde, fjerne gamle løg skalaer fra pæren. Plant pæren i jorden med blade over jordoverfladen. Vand løg hvert par dage først, så rødderne bliver etableret. Befrugte løg ugentligt. Høst når pæren har nået den ønskede størrelse.

Tips & advarsler

  • Løg kan stå til dyrket indendørs i beholderen hvis det ønskes.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com