Sådan Root Guava

March 14

Sådan Root Guava

Guava plante (Psidium guajava) er kategoriseret som en busk eller lille træ. Guava kan nå en højde på 30 fod under ideelle forhold. Disse planter har skællet kobber-farvet bark og grønne, ovale blade. Hvid forårsblomster vige for ovale frugter, som er grønne til bleg gul farve. Frugten dufter sødt, når den er moden. Guavabær er formeres ved frø, grafts og stængelstiklinger. Stængelstiklinger skal plejes ordentligt at sikre, at de vil udvikle rødder og overleve for at blive en sund voksen modellen.

Instruktioner

•Fyld en 6-tommer plast pot med kokos fiber til 2 inches under toppen. Vand kokos fiber ved hjælp af en vandkande, indtil det er grundigt fugtig.

•Tag fem eller seks stiklinger fra en guava plante. Vælg spidserne af grene, der er mindst 1/2-tommer tyk og stadig grønne og bøjelig. Brug en kniv til at skære under den fjerde blad fra slutningen af stilken. Foretage en diagonal snit, når skæring gennem stilken. Anbring stiklingerne i en plasticpose med et fugtigt stykke køkkenrulle.

•Sæt to papir kopper på en flad arbejdsoverflade. Fyld en kop halvt fuldt med vand og den anden cup 1/4 fuld af rode hormon. Læs etiketten hele pakken af rode hormon, herunder anvisninger og advarsler før brug.

•Tag bunden, en til to blade fra hver skæring. Dyppe den nederste del af hver skæring Cup i vand og derefter i kop hepper hormon. Sørg for de punkter, hvor bladene var fjernet, også kaldet noder, er belagt med rode hormon.

•Stick den nederste del af hver opskæring i kokos fiber i puljen. Space stiklinger fra hinanden mindst 1 1/2 inches. Tryk på jorden forsigtigt omkring hver skæring til at stabilisere det.

•Sæt pot i en klar plasticpose. Tåge stiklinger med en sprayflaske før du lukker posen med et twist slips. Placer en elastik over taske lige under toppen af puljen til at holde fugt nær toppen af posen. Anbring gryden i et rum eller område, der har en konstant temperatur på 75-80 grader Fahrenheit. Puljen skal være i et lyst rum, der modtager otte til 10 timer af sollys. Placer ikke puljen i direkte sollys.

•Åbn posen og tåge stiklinger to til tre gange om dagen. Fjerne gryden og vand kokos fiber, hvis det bliver tørt. Forsegl posen omkring puljen efter hver dug eller vanding. Fortsætte denne proces, for seks til otte uger, eller indtil stiklingerne har rod. Transplantation stiklinger i enkelte 6-tommer Potter for fortsat vækst.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com