Sådan ru-Frame halvdelen vægge i tømrerarbejde

August 23

Sådan ru-Frame halvdelen vægge i tømrerarbejde

Halvdelen vægge, eller knæ vægge, der bruges til at definere plads i et hjem uden at lukke det helt ud. Du vil ofte finde disse på toppen af trapper, landinger, eller adskille et stort åbent område, såsom et køkken/family room kombination. Halvdelen vægge er bygget ved hjælp af de samme principper og teknikker til indramning, du vil bruge når der opføres en fuld længde væg.

Instruktioner

•Measure eller planlægning af højden og længden af væggen. Skær to 2 x 4 tommer bestyrelser til at matche længden af væggen. Disse er toppe og bunde af ru-ramme væggen, kendt som de øverste og nederste plader.

•Subtract tre inches, plus højden af alle planlagte top finish bestyrelsen, fra den planlagte højde af væggen. Skær en serie af brædder til at matche denne måling. Disse er de lodrette støtter for ru-ramme væggen, kendt som studs. Beregne antallet af studs du behøver ved at tælle én stud for hver ende, derefter tilføje en stud til hver 16 inches i bredden på væggen.

•Sæt øverst og nederste plader på deres smalle kanter, parallelt med hinanden. Arrangere studs i mellem plader og vinkelret på dem. Placer den første stud selv med enderne af pladerne og søm det til pladerne med 10d negle.

•Sæt din næste stud 16 inches væk fra den første stud, måle fra centrum linjer af hver stud. Negle det på plads. Fortsætte markedsføring studs i mellem pladerne, indtil du når anden enden. Afstanden mellem de to sidste studs vil sandsynligvis være mindre end 16 inches.

•Sæt den opretstående væg, og skub det ind i position. Bore huller gennem bundplade og ind i sub-gulv mellem hver af knopper, og indsætte lag bolte i hvert hul. Stramme lag bolte. Hvis begge ender af væggen butts mod en væg, bore huller med 16-tommer intervaller og sikre vægge sammen med lag bolte.

Tips & advarsler

  • Prøve at planlægge din væg, så at den ene ende butts mod en eksisterende stud i den tilstødende væg; væggen bliver mere stabil, når der er knyttet til stutteriet.
  • Bære øjenbeskyttelse og vær forsigtig, når arbejdet med elværktøj.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com