Sådan rullesten en gesims tilbagevenden

March 7

En gesims tilbagevenden er en del af taget er placeret på forsiden af et hus eller en bygning. Det er mindre end den faktiske tag og er placeret over posten dør. Ligesom enhver anden del af taget, er helvedesild installeret oven på en gesims tilbagevenden. Tag pyntede er lavet af samme materiale og det skal være beskyttet ligesom resten af taget. Installation af helvedesild på en gesims tilbagevenden er svarer til at installere dem på en anden type af tag – blot i mindre skala.

Instruktioner

•Measure længde og bredde på hver side af gesims vende tilbage med et målebånd og Multiplicer de to tal sammen for at få den samlede firkantede optagelser af området. Dividere dette nummer 33, som er det areal i ét bundt af helvedesild, til at bestemme, hvor mange helvedesild vil være behov for installation.

•Drej No. 15 tagpap på toppen af gesims tilbagevenden. Bruge hæfteklammer og en korte pistol til at hæfte det til pyntede nedenfor. Indsæt en hæfteklamme hver otte inches rundt hele omkredsen af filt. Brug en hobbykniv til at skære ud filt i enderne, og derefter overlapper rækkerne med fire inches i hele.

•Lay ud af starteren helvedesild begyndelsen på det nederste hjørne af gesims retur. Hammer dem på plads med fire ensartet fordelte tagdækning negle placeret direkte i midten af hver rullesten, og derefter hænge dem over eave af ½ tomme. Fortsætte ned ad den første række af taget, indtil det er dækket med starteren helvedesild.

•Lay den første række af helvedesild direkte på starteren helvedesild og installere dem ligesom du installeret starter helvedesild. Hammer dem på plads med tagdækning negle og Fortsæt, indtil du når til slutningen af den første side. Hvis det er nødvendigt, afbrød ende rullesten med en hobbykniv.

•Klippe den første rullesten af det andet kursus i halve og installere det ligesom du gjorde den første rullesten, overlappende den første række indtil du nå rullesten design. Installere fuld helvedesild for resten af den anden række. Installere fuld helvedesild til den tredje række og installere den fjerde række, ligesom du gjorde andet. Fortsæt på samme måde indtil tag er fuldført.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com