Sådan rullesten en omvendt gavl

May 27

Sådan rullesten en omvendt gavl

Når tag fly over krydsende væggene mødes, danner de, hvad der betegnes som en dal, eller en reverse gavl. De to planer skærer hinanden, og skal være overdækket såsom måde, der er visuelt attraktiv og fastholder tagsystem vandtæt karakteristika. Fordi tagdækning helvedesild er installeret ved at overlappe dem, skal reverse gavlen være shingled korrekt for at forhindre vand i at komme nedenunder tagmaterialer. Der er to almindelige metoder til at anvende helvedesild i en omvendt gavl.

Instruktioner

Valsede tagdækning Valley

•Applicer 15# følte papir til tag fly, overlappende dalen. Hæft filt på taget ved hjælp af hammer hæftemaskine.

•Lay en enkelt lag af 90# tagmateriale ned midten af dalen, fra toppen af taget på taget kanten. Tryk på den rullede tagdækning i sømmen mellem tag fly, og søm det på plads.

•Sæt negle på den rullede tagsten 12 inches eller mere væk fra dalen, så neglene er omfattet af tag helvedesild.

•Applicer helvedesild til enkelte tag fly, overlappende helvedesild løbet af valset tagdækning af 12 til 14 inches på hver tag flyet. Installere helvedesild til kun ét tag flyet på et tidspunkt. Ikke søm ned i slutningen af den rullesten, der overlapper dalen.

•Beskyttelseshætte til at klikke en lige linje, ved hjælp af kridtstreg fra tag toppen tag kant, der er 4 inches ud af dalen tag midterlinien. Skær hver rullesten, der overlapper valley i hånden for at skabe en lige linje, der efterlader den rullede tagdækning udsat på hver af tag fly.

•Applicer en dab af plast tag cement under enderne af helvedesild, som overlapper de rullede tagdækning for at forsegle singlerne ned.

Overlappende Valley

•Applicer helvedesild ifølge producentens instruktioner, begyndende med mindre tag flyet. Starte installationen fra kanten af taget, og Arbejd din vej op på taget flyet.

•Lay helvedesild gennem dalen, og overlapper dem ind på tilstødende tag flyet. Kontroller, at du placerer helvedesild, så mere end halvdelen af rullesten overlapper dalen ind på tilstødende tag flyet. Tryk på hver rullesten ind i dalen, og nail disse helvedesild på plads, og sørg for neglene er mindst 10 inches væk fra dalen

•Beskyttelseshætte til at klikke en kridtstreg fra toppen at taget kanten, over den helvedesild, der er installeret overlappende dalen. Fastgør linjen, så det er i midten af dalen, direkte over den krydsende linje i de to træ tag fly.

•Begin tagdækning anden tag flyet ved at lægge en rullesten, så - det overlapper helvedesild installeret på den første tag fly, og overlapper i dalen. Lægge hver rullesten på plads uden sømning det. Line det op med en kridtstreg, og markere shingle ved at skære et lille hak i den øverste og nederste kant at line med kridtstreg.

•Drej rullesten over og klip det på en vinkel ved hjælp af dine to markerer som en guide. Asfalt og glasfiber helvedesild skære nemmere hvis du scorer bagsiden af rullesten, og derefter bøje og pause fra cut ender på din scorede linje. Drej rullesten tilbage over, så det er højre side op, og line up din skåret kant med kridtstreg i dalen. Nail rullesten på plads. Ved at følge denne metode, vil du oprette en lige linje, der visuelt løber op i midten af dalen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com