Sådan rullesten et 10 af 5 skur

March 27

Sådan rullesten et 10 af 5 skur

Tilføje helvedesild til et skur er ofte det sidste trin i installationsprocessen, og er meget lig processen til at anvende dem til et tag. Der er normalt kun et mindre område til at dække. Når du installerer helvedesild på et skur, er det vigtigt at få de firkantede optagelser af området, så det korrekte beløb af helvedesild kan købes. Derfra, kan installation oparbejde være hurtig og smertefri.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af stald med et bånd måle og Multiplicer de to sammen for at få det samlede areal. For en 10-5-skur, det samlede areal er 50 fødder. Tre bundter af helvedesild dække 100 kvadratfod, så to bundter vil være nødvendig for installationen.

•Drej ud tagdækning følte begynder ved ethvert hjørne af taget og arbejder på tværs af. Fastgøre den til den træ beklædningen nedenunder med en korte pistol. Indsæt et dagligt syn hvert 8 inches rundt tagpap og fortsætte indtil hel tag er dækket i filt. Afbrød filt for enden med en hobbykniv, hvis nødvendigt.

•Line op den første række af helvedesild hovedet med fanerne peger opad, begyndende ved enhver nederste hjørne af taget. Klip 6 inches off rullesten med en hobbykniv og overhæng det med 3/8 tomme. Indsætte fire jævnt fordelt hæfteklammer i midten af rullesten og fastgøre den til tag beklædningen.

•Butt andet rullesten op til først og installere det på samme måde. Fortsætte ned ad den nederste række af tag, indtil det er dækket af helvedesild. Placer den anden række direkte over den første række med fanerne vender nedad og installere den anden række, ligesom først blev installeret.

•Klippe 6 inches off den første rullesten i tredje række og installere det med fanerne vender nedad. Installere fuld helvedesild for resten af den tredje række. Installer den fjerde række ligesom andet og den femte række ligesom tredje. Fortsæt i samme mønster indtil taget er helt dækket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com