Sådan rullesten et nyt tag til en gamle tag

November 12

Tilføje et nyt tag til et hus ofte tid betyder, at erstatte helvedesild på det gamle tag. Mens dette kan nogle gange være tilfældet, i mange tilfælde den eksisterende helvedesild kan blive frelst, at reducere omkostningerne ved projektet samt skabe mindre affald på lossepladsen. Med tålmodighed og praksis er det en simpel opgave at rullesten et nyt tag til en gammel tag.

Instruktioner

•Tag helvedesild i groft sagt to fødder i det fælles, hvor det nye tag slutter sig til det gamle tag. Da helvedesild er installeret i en forskudt mønster, helvedesild enderne bliver ikke alle linje op og det er at foretrække frem for at have enderne alle i den samme linje som den, der vil tillade vand indtrængen.

•Træk negle efter behov fra helvedesild, der ikke bliver fjernet for at give adgang til helvedesild, der er ved at blive fjernet. Fjern eventuelle negle efterladt af den fjernede helvedesild.

•Applicer følte papir til nyt tag. Udvide det på det gamle tag for at dække sømmen og overlapper det af omkring 18 inches eller deromkring.

•Start på kurset bunden af helvedesild og installere den første rullesten af butting det op til de sidste eksisterende rullesten og søm det på plads. Hvis den sidste fane af rullesten i rækken over det overlapper det nye rullesten, lift i bunden af fanen og negle den nye rullesten i sted, således at fanen vil dække søm hovedet.

•Fortsæt tagdækning til kanten af nyt tag og Gentag med hver efterfølgende række af helvedesild indtil du har den nye roof afsluttet.

Tips & advarsler

  • Bruge skum fra inde i en gammel pude til at knæle på mens shingling. Dette beskytter helvedesild under det og hjælper med at forhindre dig i at glide.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com