Sådan rydder op vand i en grøn pulje

October 9

Sådan rydder op vand i en grøn pulje

Så meget som du forsøger at forhindre din klare swimmingpool i at dreje grønne, sker det undertiden. En grøn pulje er normalt alger og bakterier redet. Uanset hvordan problemet opstod, er det vigtige ting at huske på, at skaden kan vendes. Efter et par enkle trin sikrer, at din pool vand vil være velegnet til svømning på ingen tid.

Instruktioner

Klar Pool vand

•Tag som meget store snavs fra poolen. Øse det ud med et stort blad netto eller få fat i det i hånden. Brug ikke din pool hulske eller vakuum til at fuldføre denne opgave, da de kan blive beskadiget, plukning ud skarpe genstande. Brug disse værktøjer til at fjerne små mængder snavs, når puljen er klar. Undgå at tænde dit filter, indtil de fleste af resterne er taget ud af puljen, da små grene og blade kan forringe filter suge.

• Bekræft kemiske niveauer med pH plus, pH minus og alkalinitet plus foranstaltninger og foretage nødvendige justeringer. Bassinvandet skal indeholde den passende mængde kemikalier være klar. Det skal være inden for et 7,2 til 8,0 pH niveau og niveauet 80-100 alkalinitet, Pool og Spa lagersted. Hvis kemiske niveauer er selv en lille smule, kan vand vises overskyet og misfarvet.

•Shock din pool at fjerne alger og bakterier fra din pool. Tilføje 3 til 4 gallons af klor til din pool hver dag, indtil din pool rydder. Afhængigt af din pool størrelsen og omfanget af skaden, kan det tage alt fra en til tre eller flere dage til at se resultater. Ende chok behandlinger, når bassinvandet er klar. Tillad ikke nogen svømning i poolen periode chokbehandling.

•Constantly køre dit filter, som supplement til eller i stedet for at anvende chok behandlinger. Drive dit filter døgnet rundt og sæt den til efterdønningerne mindst tre gange i hele dag eller mere for at fjerne forhindringer. Hvis mere end fem dage passere uden din pool clearing fra kører dit filter, skal du kontakte en pool tekniker til at inspicere din filter for at sikre dens udføre effektivt.

Tips & advarsler

  • Selv om enten pulver eller flydende former af klor er effektiv som chok behandlinger, Pool og Spa.com stater, at flydende klor virker hurtigere end pulver klor.
  • Altid være forsigtig, når du arbejder med skrappe kemikalier og holde disse kemikalier utilgængeligt for børn og følgesvend dyr.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com