Sådan ryddes en tilsluttet brænder på en Tappan komfur

April 13

Selvom gas komfurer give instant varme når madlavning, kan en tilstoppet brænder forårsage dine fødevarer ikke at koge jævnt. Fedt oprustning og spild medføre træsko på brænder, forhindrer flammen i jævnt distribuere omkring brænderen. Clearing en tilsluttet brænder på en Tappan komfur kræver adgang til brænderen. I modsætning til de fleste brændeovne hvor brænderen kan være blot løftes af stovetop, kræver Tappan komfur adgang til brændere under stovetop.

Instruktioner

•Sørg for at sikre, at brænderen er slukket. Drej knappen på konsollen kontrol til "Off" position. Løft brænder riste og drop skåle fra toppen af Tappan komfur.

•Lift forsiden af kogeplade med dine hænder og hæve det indtil du fuldt ud kan udvide støtte stangen. Træk støtte op med den ene hånd og sæt det ind i hullet i bunden af den øverste panel. Støtte stangen tillægger et hængsel i bunden af den stovetop hulrum.

•Tag skruerne sikring brænder til brændeovnen med en Phillips-head skruetrækker. Hvis din brændere montere på en bar, vippe støtte bar udgangen af brænderen, indtil det rydder fanen locator på baren. Flytte brænder mod bagsiden af området til at adskille det fra gas ventil. Løft brænderen lige op, hvis det forbinder til en stående beslag.

•Fyld vasken med halv-og halvt løsning af varmt vand og ammoniak. Indstille brænderen inde ammoniakopløsning og lad det i blød i 20 minutter. Krat brænder med en stiv børste og skylle det grundigt. Tørre brænder helt med et tørt håndklæde.

•Skub ventil slutningen af brænder over gas ventil i stovetop, hvis din brændere montere på en støtte bar. Placer støtte bar udgangen af brænder over fanen locator på linjen støtte. Placere brænderen over toppen af gas ventil stilken, hvis din brænder monteres på en stående beslag.

Uddelingen brænder til stovetop med fastholde skruerne løsne støtte rod fra bunden af stovetop og placerer stangen i hulrummet. Lavere stovetop langsomt, indtil den klikker på plads. Placer dryp pander og riste over stovetop.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com