Sådan Sælg ejendom indbo auktion

September 27

Sådan Sælg ejendom indbo auktion

En af opgaverne for en ejendom eksekutor er ansvarligt afhænde indboet efterladt af en afdød boligejer. På grund af det store lager af møbler og andre varer normalt involveret, dette kan ofte ske mest effektivt gennem en auktion. Denne artikel vil skitsere nogle nyttige skridt, der kan tages, baseret på forfatterens egne erfaringer.

Instruktioner

•Sluk for at kontakte en auktionarius, det ville være klogt at mødes med arvingerne i boet til at bestemme, hvilke elementer vil blive delt op blandt dem i stedet for at blive solgt på auktion. Dette møde af executor med arvingerne bør være private og kun omfatte dem, der er i vil. For eksempel, ville varer med affektionsværdi, der var blevet givet til afdøde af familiemedlemmer sikkert gerne holdes af dem. Andre favorit ejendele kunne også være fordelt mellem arvingerne, hvis mindelig aftaler kan nås blandt dem. For eksempel, "Jeg ville være glad for at have dig med at holde der, hvis jeg kan få dette!" Det skal bemærkes, at varer solgt på auktion modtager kun en brøkdel af deres oprindelige værdi.

•Alle af de resterende punkter kan derefter blive solgt på auktion. Kontakt mindst tre lokale auktionsholdere, så du kan forhandle det bedste tilbud. Oplede og gennemgå deres hjemmesider. Spørge dem om deres reklamepraksis. Hvis de er interesseret i din ejendom, bør de sørge for en repræsentant til at mødes med dig på huset og syn af ejendommen. Hvis en ejendom er enorm (ligesom 8 soveværelser og/eller flere antikviteter), vil auktionen sandsynligvis forekomme på stedet. Hvis det er mere beskedne (3 soveværelser med gennemsnitlige møbler) ville det bedst blive bortauktioneret på auktionsholderens egen hjemmeside. Hans hjemmeside kan have reelle fordele, som der vil være en større skare af købere, der bliver ingen kvarter parkering spørgsmål, bedre sikkerhed mod butikstyve, og ingen tracking deres beskidte sko på tæpperne.

•Next, sammenligne de potentielle auktion selskaber. De vil hver lave en procent af udbyttet, og skal tilbyde gratis afhentning og transport af varerne til deres auktion site. Du bør ikke tillade auktion selskabet at vælge hvad de vil tage; de bør enes om at pakke og transportere alt i husstanden, dog ikke tøj, maling og andre kemikalier. Mindre værdifulde elementer grupperes sammen i masser, der er bortauktioneret sammen, undertiden lige før de vigtigste auktionen starter. Når du indsnævre din valg ned til to, bør du deltage i en lokal auktion af hver af dem, at få en fornemmelse for publikum størrelse, der deltager, om slags købere de tiltrække er en god pasform til din merchandise, og vidne deres dygtighed og samvittighedsfuldhed i at få et godt afkast.

•Du bør tage omfattende digitale billeder af så meget af lageret, som du kan, før det er afhentet (eller bortauktioneret på webstedet). Du bør gøre lister og tage billeder af værdifulde elementer, især i mønter og smykker. Når de kommer til at indlæse alt op til transport, bør du være til stede. Du kan besøge auktionshus før din ejendom auktion, at forsikre, at dine ting er korrekt kodet.

•Når du vælger en auktionarius og de planlægge auktionen, underrette arvingerne og andre interesserede parter om datoen og tidspunktet for auktionen. De kan helt sikkert registrere og byde på varerne, selv. Nogle varer kan ikke sælges på den første auktion dato på grund af lavt bud eller manglende interesse, men vil blive føjet til den næste planlagte auktion, sandsynligvis en uge senere. Auktionshuset vil derefter udstede en eller flere kontrol til ejendom eksekutor, med en detaljeret liste over de solgte varer og deres priser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com