Sådan Sammenlign 360 graders værftet traktorer

July 13

Sådan Sammenlign 360 graders værftet traktorer

Til græsplæner strækker sig til en halv acre eller større, kan 360-graders værftet traktorer (også benævnt zero-turn radius græsplæne traktorer) være en god investering, hvis effektivitet og hastighed er ønsket. Evnen til at gøre en 360-graders vending betyder, at maskinen kan bruges helt op til en grænse, uden at gøre det nødvendigt at stoppe og trim. Zero-turn radius værftet traktorer kræver praksis og fungerer anderledes end andre ridning slåmaskiner, der ikke bruger bageste-styrende hjul.

Instruktioner

Sådan Sammenlign 360 graders værftet traktorer

•Consider formålet for som du køber en plæneklipper. Hvis du er på udkig efter en 360-graders gård traktor til brug på en moderat størrelse græsplæne, vil din prioritering af væsentlige funktioner adskiller sig fra operatører, der bruger disse værftet traktorer for udvidede told.

•Kontakt consumerreports.org og andre uvildig afprøvning hjemmesider til at gennemgå ydeevne, udholdenhed og specs af 360-graders græsplæne traktorer af top fabrikanterne. Mens detail websites gerne flytte lager og producent hjemmesider er at markedsføre deres produkt, kan forbrugernes vurderinger hjælpe med at tilbyde en objektiv vurdering af centrale områder af ydeevne.

•Husk at vurdere dæk størrelse, sække kapaciteter, håndtering, selv skære, brændstoftype og operationelle lethed. Performance-test for disse funktioner er vigtigere end det mærke, du vælger. Et par top fabrikanter omfatte Black og Decker, Snapper, og John Deere (Se referencer til en mere komplet liste).

•Test den faktiske udstyr på en overflade svarer til den, som du vil bruge det, hvis du har mulighed for. Udfører en 360-graders vending på fortovet vil ikke vise aftryk baghjulene kan gøre i blød jord, f.eks. Også teste gård traktor på stigninger, hvis du ikke har flade arealer. Husk ikke at forsøge gård traktor operation på en klasse af mere end 15 procent.

Tips & advarsler

  • Bære ørepropper, når betjene tunge maskiner.
  • Udvis altid forsigtighed når de opererer græsplæne udstyr, proaktivt leder bag, til siden og foran Plænetraktor.
  • Husk, at bag-styrende hjul undertiden rive i græsplæner på nul-radius sving.
  • Websteder og mærker der henvises til i denne artikel nævnes udelukkende for eksempler og er ikke inkluderet som påtegninger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com