Sådan Sammenlign Attic Fans

October 19

Fordi varme stiger, på loftet af et hjem har tendens til at være det varmeste og mest ubehagelige område i løbet af sommeren. For at bekæmpe varmen, overveje at installere en ventilator i dit loft. Dette kan også hjælpe med at holde cool og ubeskadigede elementer, du gemmer i dit loft. Men, du bliver nødt til at sammenligne og kontrast flere forskellige loft fan modeller for at sikre den du køber vil være passende for det nøjagtige beløb af plads du har til at arbejde med.

Instruktioner

•Find ud af, hvilken type aftræk arbejde er nødvendige for en bestemt model af loft fan. De fleste loftet fans er designet til at skubbe varm luft til ydersiden af dit hjem, som kræver omfattende ventilation skal installeres sammen med selve enheden fan. Hvis du allerede har en opvarmning, udluftning og klimaanlæg (HVAC) installeret, du sandsynligvis vil være i stand til at bruge din eksisterende ventilationssystem, men hvis ingen HVAC enhed er til stede, omkostningerne ved installation af ventilationskanaler tilføjer til udgifterne til fan.

•Undersøg hvordan et loft fan er drevet. På grund af at blive installeret i loftet, mange fans kan være solar drevet. Et solpanel er installeret på taget af huset, gør det muligt at omdanne solens stråler til elektricitet til at drive din fan. Disse enheder er typisk dyrere at installere i første omgang, men betale for sig over tid i energibesparelser. En enhed, der kører på regelmæssig elektricitet kan være billigere på første men vil koste dig flere penge hver måned.

•Measure de fysiske dimensioner af et loft fan. Attic fans er typisk installeret i loftet eller i en mur af dit loft – de er ikke ligesom regelmæssige loft fans, der hænge ned ud af strukturen af dit hus. Sørg for at dit loft væg eller loft er fysisk stor nok til at understøtte installationen af sådan en fan. Hvis du har en lille loftsrum-væg, for eksempel, er du nødt til at købe en fan enhed, der er fysisk mindre, så det kan passe inde i rummet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com