Sådan Sammenlign bærbare elektriske varmeovne

June 17

Sådan Sammenlign bærbare elektriske varmeovne

Bærbare elektriske varmeovne er mere energieffektive end varme en hel hus og kan nemt tages fra rum til rum efter behov. Elektriske varmeapparater varierer meget i både design og metode til varme befordring. Alle bærbare elektriske varmeovne har brug for en kilde til elektricitet, men de ansætter mange forskellige processer til at oprette og distribuere varmen. Forståelse de tilgængelige indstillinger, kan evner og sikkerhedsfunktioner hjælpe dig med at finde den lige transportabel elektrisk varmelegeme til dine behov.

Instruktioner

•Evaluate de tilgængelige transportable varmeapparater baseret på deres varmeydelse i watt. Watt er en måling af den varme output kapacitet af et elektrisk varmeapparat. En god tommelfingerregel er at have mindst 10 Watt for hver kvadratfod i opvarmet rum. En 1500 watt transportabel elektrisk vandvarmer vil opvarme ca 150 kvadratfod af plads. Varmelegeme specifikationer kan liste varmeydelse i britiske termiske enheder (BTUs). Konvertere BTU tal til en sammenlignelige wattage tilnærmelse ved at dividere dem med 3,5. For eksempel, 5,120 BTUs lig med 1500 watts (5120/3.5 = 1500).

•Indstil metoden varme for hver bærbar elektrisk vandvarmer. Traditionelle oliefyldte elektriske radiatorer og grundlæggende fan og spole designs har næsten erstattet på markedet af nye sorter af keramik og pære varmeovne. Radiatorer og spole modeller er ofte billigere og levere omgivende varme, men kan være langsommere til at varme op. Keramik og pære varmeapparater giver hurtig varme, men er ofte mere dyrt og let brudt.

•Consider vægt og samlede portabilitet af el-radiator. Små plastik ovne er letvægts og nogle større elektriske modeller har indbygget hjul. Bestemme, hvor ofte du vil flytte varmeren og om en lettere vægt er vigtigt for dig.

•Look for sikkerhed og bekvemmelighed Opsætning såsom automatisk off switches og timere. Funktioner som programmerbar timere og snuble beskyttelse kan spare energi og forhindre hus brande.

•Søge de tilgængelige oplysninger om den bærbare elektrisk varmelegeme for bonus funktioner som lys, luft renseanlæg og aromaterapi funktioner. Afgøre, om disse funktioner er vigtige for dig.

•Sammenligning udseendet af bærbare elektrisk varmelegeme designs og forestille sig hvordan de ville se når det bruges i deres tiltænkte rum i dit hjem. Stilfuld varmelegeme designs kan supplere et hjem eller kontor indretning.

•Look for anmeldelser enten online eller i forbrugerblade. Offentliggjorte anmeldelser kan advare dig om god og dårlig punkter af forskellige bærbare elektriske varmeovne, som du ikke måske har overvejet.

•Sammenligning priser og garantibetingelser i de forskellige varmeapparater. Du er på udkig efter den varmer, der vil give dig flere af de funktioner, der er vigtige for dig til den bedste pris. Den billigste vandvarmer kan ikke være den bedste for dig. Du vil også ønsker et varmeapparat med en rimelig garantiperioden--12 til 24 måneder, på mindst--så at hvis varmer udvikler et problem under sin første vinter brug, fabrikanten vil fastsætte eller udskifte det.

Tips & advarsler

  • Elektriske varmeapparater er sikreste, når de befinder sig tæt på væggen, hvor de er tilsluttet. Brug kun tunge, tre-ben forlængerledninger, hvis du skal udvide rækkevidden af en transportabel varmelegeme.
  • Brug aldrig en bærbar elektrisk varmelegeme tørre våde tøj eller papirer. Læs instruktionsbogen grundigt for at forstå alle producentens advarsler for den specifikke model du bruger.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com