Sådan Sammenlign bærbare vaskemaskiner

June 19

Sådan Sammenlign bærbare vaskemaskiner

Bærbare vaskemaskine kan bruges til at reducere brugen af dine vigtigste skive. Det vil reducere mængden af plads taget af vaske udstyr i en lille lejlighed. Bærbare skiver er også populært blandt familier at tage RV ferier.

Typer af bærbare skive

Der er tre typer af bærbare skiver: enkelt bøtter, der vask og skyl kun; enkelt bøtter, der også spin vand ud af dit vasketøj; og twin bøtter hvor vasketøj er vasket i et afsnit før de flyttes til en anden for skylning og centrifugering.

Spin-funktion

Når man sammenligner bærbare beslutte vaskemaskiner i første omgang, hvis du har brug for en, der udtrækker vand efter vask og skylning. I en lille lejlighed eller RV med ingen andre skive skal du funktionen spin. Hvis din hensigt er at købe en lille anden Skive til dit hjem, kan spinning ske i din vigtigste maskine.

Bærbare skive lasteevne

Sammenlign hver bærbar vaskemaskine lasteevne. Hvis du køber en bærbar som en lille anden Skive, kan dette ikke være så vigtig en overvejelse, som det er for en lejlighed dweller eller RV lejer, der har brug for at være i stand til hurtigt at vaske så meget Tøjvask som muligt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com