Sådan Sammenlign Decibel meter

January 15

Decibel meter kan være et praktisk værktøj at have omkring, hvis du arbejder med audio-udstyr eller lyd på nogen måde. Som navnet antyder, giver en decibel måler dig en præcis aflæsning af decibel-niveau i en bestemt situation. Men bare fordi to produkter markedsføres som decibel meter betyder disse to produkter vil være identiske, når det kommer til inkluderet funktioner.

Instruktioner

•Look på hvordan måleren decibel opfanger lyden det analyserer. Håndholdt decibel meter har typisk en mikrofon placeret på kroppen, der bruges til at hente og analysere lyd. Dog få mere dyrt eller professionelt niveau decibel meter undertiden sluttet til den faktiske lydenhed for at analysere lyden direkte.

•Find ud af, hvordan decibel måleren viser oplysninger om det analysere. Visse decibel meter har en digital skærm og vise oplysninger i form af løbende ajourføring numre, svarende til måde, et digitalt ur viser tiden. Visse decibel meter har dog en nål, der ændrer holdning baseret på lydniveau det er picking up. Nålen vil pege på det nummer, der repræsenterer den aktuelle decibel-niveau.

•Find ud hvad spænder en decibel måler opererer under. Standard decibel meter typisk har en række i området i 30 til 130 decibel og præcist kan måle noget imellem de to punkter. Andre decibel meter kan har et bredere udvalg og afhente og analysere lyd, der ville lyde fordrejet til det menneskelige øre.

•Consider hvilken type miljø en bestemt meter er designet til. Visse decibel meter er designet til brug i udendørs områder og er konfigureret til denne type situation. Andre kan være designet til at blive brugt i et lydstudie eller anden begrænset plads og kan ikke arbejde så godt, når bruges udendørs.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com