Sådan Sammenlign Doulton til Berkey vandfiltre

March 31

Sådan Sammenlign Doulton til Berkey vandfiltre

En bred vifte af vandfiltre er tilgængelige for forbrugerne, og en række forskellige virksomheder sælger vandfiltre. Hver virksomhed bør omhyggeligt researchede, før du beslutter dig for hvilken tilbyder det rigtige vand filter valg for dit hjem. Hvis du har formået at indsnævre dit valg ned til enten en Doulton eller Berkey vandfilter, kan så du nu fokusere på sammenligne indstillingerne af disse to selskaber. Med lidt forskning, kan du finde den ideelle vandfilter til dit behov.

Instruktioner

•Find type af vandfilter, der er bedst for dig hjem. Hvis du behøver kun vandet filtreret fra din køkkenvask, bør derefter en bordplade eller under-vask filteret være masser. Men hvis du gerne vil vandet fra alle dine armaturer skal renses, skal du en hel-house systemet. Berkey bare tilbyder bærbare, bordplade vand filtre, så under-vask og hele huset systemer ikke vil være tilgængelige. Doulton tilbyder alle former for filtre. Generelt er Doultons køkkenbordet vandfiltre bedst til hverdagsbrug, mens Berkeys er bedst for nødsituationer og familieudflugter, fordi de er designet til at tage på farten.

•Kontrollér et budget. At vide, hvad du har råd til at tilbringe vil hjælpe dig indsnævre din valg betydeligt og vælge et mærke. For eksempel er fra 2010 køkkenbordet filtre af Berkey spænder fra omkring $200 til $600, mens Doultons alle omkring $200 eller $300.

•Være opmærksom på omkostningerne ved udskiftning filtre, samt hvor ofte du nødt til at erstatte dem og hvor mange filtre komme med dit oprindelige køb. Alle disse faktorer vil bidrage til den årlige driftsomkostninger af dit vandfilter. For eksempel kan Berkey's Crown Berkey purifier system koste næsten $600; denne pris inkluderer imidlertid otte udskiftning filtre. Disse udskiftning filtre bliver betydeligt lavere omkostningerne til drift i et år eller to, afhængigt af hvor meget du bruger dit system.

•Look for en vandfilter, der har den kapacitet, du har brug for din husstand. Hvis et system er billigere, men ikke stor nok til at få arbejdet gjort, så er det er gonna være meget vanskeligere at få dit vand filtreret af systemet til satsen, du har brug for. Doultons største model af køkkenbordet filtre holder op til 18 gallon og filtrerer op til 1 gallon i timen, mens Berkeys køkkenbordet filtre holder mindre på et tidspunkt, normalt omkring 3 eller 4 gallons, men kan filtrere op til 8 gallon per time. Som du vælger, i vid udstrækning afhænger af hvad du vil bruge vandfilter til.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com