Sådan Sammenlign El & gaspriser

May 6

Sådan Sammenlign El & gaspriser

Megen spekulation bugner over hvad er virkelig billigere---elektricitet eller gas? Oftentimes, er der ikke én fast svar på dette spørgsmål for en stor del af sagen afhænger af området hvor du bor og satser for elektricitet og naturgas. Dog kan du sammenligne elektricitet og gaspriser med de rette beregninger.

Instruktioner

•IDENTIFY måleenheder anvendes til at måle gas og elektricitet. Gas er målt i britiske termiske enheder (BTU), mens El måles i kilowatt (kWh).

•Se til din gas og elektriske satser for dit område til at bestemme satsen debiteret for hver måling. Den gennemsnitlige brændstofpriser for elektricitet er eksempelvis 9,86 cent pr. kWh, mens der for gas er 0.0013 cent pr BTU.

•Discover hvor meget brændstof gas og elektriske apparater bruger pr. time. De fleste produkter liste disse oplysninger sted på fabrikantens boks. Du kan også finde oplysninger for visse produkter som populære apparater som gas og elektriske ovne online.

•Multiply sats af en gasselskab af hvor mange enheder hvert enkelt apparat bruger pr. time. For eksempel for at beregne, hvor meget det ville koste for at operere et gaskomfur, der kræver 10.000 BTU per time, Multiplicer 10.000 af prisen for gas Vurder pr BTU, der er 0,0013 og ville lige 13. Derfor, det ville koste omkring $13 pr. time til at drive en 10.000 BTU gas komfur.

•Calculate kW på samme måde. Bestemme omkostningerne for den elektriske selskab af hvor mange enheder hver elektrisk apparat bruger pr. time. For eksempel, ville en elektrisk ovn, der bruger 2.500 watt i timen med en elektrisk selskab sats på 9,86 cent pr. kWh koste omkring $25 til at operere i timen. For at nå denne beregning, skal du først konvertere watt til kW; kilowatt er lig med 1.000 watt, så 2.500 divideret med 1.000 er lig med 2,5 kWh ganges med antallet af 9.86 er lig med omkring 25 dollar.

•Sammenligning to pris tallene til at bestemme, hvilke komfur er virkelig billigere i din sag. I dette tilfælde er et gaskomfur billigere end en elektrisk. Bruge samme teknik til at sammenligne gas og elektricitet priserne af andre apparater.

Tips & advarsler

  • Bestemme, hvor mange timer om ugen du bruger hvert enkelt apparat og formere sig, at ved det tidligere beregnede tal til at beregne, hvor meget det ville koste for at køre hver apparat på gas eller elektricitet hver uge. Multiplicere den ugentlige omkostninger med fire uger til at bestemme omtrent hvor meget prisen på gas eller elektricitet ville koste pr. måned, og formere sig den månedlige tal ved 12 til at bestemme, hvor meget det ville koste pr. år.
  • Husk, at andre omkostninger prisforskelle fortsat mellem gas og El kilder, såsom installation af to og omkostninger af de apparater, der kører ud af dem så godt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com