Sådan Sammenlign el-kedel

June 29

En elkedel er en handy apparat i køkkenet, især hvis du er en ivrig te eller kaffe drikker. I forhold til en stovetop kedel, er el-kedel som regel hurtigere, mere energieffektive og mere bærbar.

Auto Shut Off funktionen

Den første ting at kigge efter, når du vælger en elkedel er en automatisk sluk-funktion. Ikke alene gør denne funktion sikre din sikkerhed, du behøver ikke at bekymre sig om energispild, hvis du forlader køkkenet i lange perioder.

Plast versus rustfrit stål

Materiale af el-kedel har en direkte indflydelse på smagen af vandet. Mens plast og rustfrit stål er de mest populære materialer til elkedler, foretrækker mange forbrugere rustfrit stål, fordi vand kogt i en plastik kedel kan smage som plastik. Sørg for, at håndtaget er lavet af blød, gummiagtig materiale at give mulighed for et komfortabelt greb.

Bærbarhed

Mange mennesker foretrækker en ledningsfri Elkedel med en metal base, fordi hælde varmt vand er nemmere, når kedlen er løsrevet fra sin base. En anden faktor påvirker portabilitet er størrelsen af kedlen. De fleste elkedler i USA kan koge op til 4 kopper (1 liter) vand ad gangen.

Udlevering vand

Hvis du vil minimere risikoen for forbrændinger, når hælde varmt vand, skal du vælge en kedel, der dispenserer vand, når du trykker på en knap.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com