Sådan Sammenlign farver til flise & injektionsmørtel

March 16

Sådan Sammenlign farver til flise & injektionsmørtel

En korrekt installeret flisegulv kan vare et helt liv, hvilket gør det en fantastisk investering for dit hjem. Det betyder dog, at du skal tage din gang finding flise og injektionsmørtel farver, der appellerer til dig og vil vare i mange år fremover. Enhver design erklæring du ønsker at gøre, du kan gøre med flise og injektionsmørtel. Der er hundredvis af flise farvemuligheder, hundredvis af injektionsmørtel farvemuligheder, og selv muligheder flere når du sætte de to sammen. For at sikre, at du har et gulv, du vil elske i dag og 10 år fra nu, sammenligne injektionsmørtel og fliser farver.

Instruktioner

•Vælg farve i din flise første. Flise vil dække meget mere plads på dit gulv end injektionsmørtel, så det vil gøre den største redegørelse. Lysere flise farver lyse op i et rum og hjælpe det ser større, men de kræver også mere regelmæssig rengøring, fordi de er mere tilbøjelige til at vise snavs. Mørkere fliser farver tilføje varme til rummet og gøre det føler sig mindre og hyggeligere. Disse fliser er mindre tilbøjelige til at vise snavs, fordi messer vil passe ind i de mørkere farver. Teksturen af den flise, du vælger vil også påvirke farven. Marbleized fliser har flere farver hvirvles sammen i en flise. Du kan også nyde udseendet af sten, som normalt har en ru tekstur, der inkorporerer flere nuancer af samme farve.

•Look i fuld størrelse prøver af de fliser du bedst kan lide. For at vælge fliser farver du bedst kan lide, udtage hjem og lægge dem ud på gulvet ved siden af din frysere. Der er ingen videnskab at plukke den perfekte farve til din flisegulv; vælge den, du bedst kan lide og det vil være perfekt.

•Undersøg flere injektionsmørtel farver. Tasker af injektionsmørtel vil fremvise farven på injektionsmørtel på siden af tasken. Spørg til salg associere hvis hun har nogen reel prøver af injektionsmørtel, som du kan se på, så du kan se farven og tekstur i stedet for bare en blank billede af farve.

•Sammenligning injektionsmørtel farve prøver at fliser efter eget valg. Afhængigt af farven vælger du, din injektionsmørtel vil passe ind i din flise at gøre gulvet ser mere ensartede, kontrast med din flise at gøre gulvet omdrejningspunktet for værelse eller accent med din flise til at bringe en særlig farve du nyde i din flise farver.

Tips & advarsler

  • Vend en ekstra fliser og placere nogle fuger på den ru side. Lad det tørre, og du få straks en bærbar udsnit af injektionsmørtel i dit køkken. Hvis du nogensinde har brug at matche din injektionsmørtel eller sammenligne fliser farver i fremtiden, vil i dette eksempel gøre opgaven lettere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com