Sådan Sammenlign fluorescerende til wolfram

March 4

Ved første, sammenligning mellem lysstofrør og wolfram kan synes enkelt, men en sådan beslutning kan have indflydelse på arbejdspladsen, hjem miljø, produktkvalitet, selv finansielle situation. Når man sammenligner fluorescerende og wolfram belysning, omfatter vigtige faktorer at overveje placering, afstand, sikkerhed og omkostninger.

Instruktioner

•Consider placering og formål med lys i spørgsmålet. Er det et mindre værelse eller et stort, åbent område? Vil folk læser og studerer under lys eller flytte aktivt? Hvis et arbejde-baseret miljø, er placeringen et fotostudie eller et sted, der arbejder med detaljer og farver? Kræver lys en lysdæmper?

•Consider output og sikkerhed af lyset. Fluorescerende pærer udsender 90 til 95 procent af deres energi som lys, mens wolfram elpærer udsender 90 til 95 procent af deres energi som varme. Vil lys anvendes i brede, åbne rum? Bliver lys i nærheden af brandfarlige materialer eller papirer? Er lys, forsænket og potentielt udsat for overophedning?

•Consider omkostninger og energieffektivitet. Fluorescerende lys vil altid være mere energieffektiv end wolfram, der kan dog være en omkostninger at gøre et armatur fluorescerende-venlige. Derudover, vil Vær opmærksom på hvor længe den lys og placering være i brug; den langsigtede driftsomkostninger af fluorescerende lys er mindre end værdien af wolfram, men på kort sigt wolfram kan være billigere.

Tips & advarsler

  • Hvis prisen er en vigtig faktor, stykket nogle numre til at finde ud af, hvilke lys er mere økonomisk muligt. For eksempel, hvis du lejer et lille kontor i fem år, kan ved hjælp af fluorescerende belysning være mere omkostningseffektivt. Hvis du lejer den samme lille kontor i et år, på den anden side kan wolfram fungere bedre. Husk at medtage udgifterne til enhver inventar samt ændringer nødvendige for at imødekomme disse armaturer.
  • Hvis afgørelsen kommer til spørgsmålet om sikkerhed, skal du vælge fluorescerende. Med en betydeligt lavere driftstemperatur, fluorescerende lys er langt mindre tilbøjelige til at forårsage forbrændinger eller brande hvis Armaturet er slået samt mindre tilbøjelige til at overophede når det bruges i mindre, indeholdt rum.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com