Sådan Sammenlign forfængelighed toppe

August 29

Sådan Sammenlign forfængelighed toppe

Ændringer i teknologi har gjort Udvalget af forfængelighed top materialer, designs og stilarter grænseløs. Dog ikke alle badeværelse forfængelighed overflader er ideelle til ethvert hjem, og nogle funktioner kan være en afgørende faktor i din udvælgelsesproces.

Materialer

Forfængelighed toppe er fremstillet af en række materialer, herunder granit, kalksten, sammensat og marmor. Natursten toppe såsom marmor kræver rutinemæssige pleje og lukning for at bevare deres udseende. Sammensatte overflader har flere holdbarhed og kun kræver regelmæssig rensning.

Bassiner

Badeværelse forfængelighed kan sælges med enkelt bassiner, dobbelt bassiner eller måske ikke omfatte dem til installation af dræn. Hvis du erstatter top på en eksisterende base, skal du vælge en lignende stil og samme størrelse for nem installation. Forskellige stilarter kan kræve ændringer i forfængelighed og VVS.

Brugerdefinerede forfængelighed

Sammenlignet med præfabrikerede bordplader, brugerdefinerede forfængelighed er dyrere men kan skæres i forskellige former og ikke-standard størrelser.

Omkostninger

Grundlæggende designs er tilgængelige online og i butikkerne for så lavt som $30 men kun kommer i standard størrelser og begrænset farver. Vanity størrelse, farve, materiale og tilpasning kan øge priserne op til $1000 eller mere. Du skal også evaluere installation gebyrer før du foretager et køb.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com