Sådan Sammenlign Formica til Wilsonart

June 26

Sådan Sammenlign Formica til Wilsonart

Formica og Wilsonart er to af de mest populære mærker af plastik laminat i USA. Begge af disse virksomheder fremstiller en bred vifte af laminat produkter, herunder bordplader, gulve, døre og møbler. Fordi Formica og Wilsonart producerer lignende produkter, kan det undertiden være vanskeligt for forbrugerne at vælge mellem disse to mærker. Når man sammenligner disse to selskaber, overveje faktorer som farvevalg, pris og garanti for at gøre dit valg.

Instruktioner

•Review farve og finish muligheder, som hver producent. Både Wilsonart og Formica tilbyder en bred vifte af farvemuligheder, selv om hver har sin egen unikke nuancer, der ikke måske er tilgængelige fra andre kilder. Begge mærker også tilbyde deres egen teksturer og finish muligheder, hvoraf nogle er designet til at efterligne udseendet af sten, fliser eller metal. Sammenligne disse finish og beslutte, om man er mere visuelt tiltrækkende for dig og din familie.

•Evaluate garantier. Både Formica og Wilsonart tilbyder en 1-års begrænset garanti på alle laminat produkter. Wilsonart indeholder en liste over specifikke begrænsninger i denne garanti, og Formica lister kun generelle vilkår og betingelser. Når man sammenligner produkter fra hver af disse virksomheder, skal du sørge for at anmode om mere specifikke garantioplysninger baseret på dit valgte produkt.

•Look for anmeldelser på sites som Consumer Reports. Disse sites giver rigtige kundefeedback på både virksomheder og deres produkter. Du kan have til at betale for at få adgang til disse rapporter online, selv om de fleste lokale biblioteker giver dem gratis.

•Sammenligning priser. Kontakte lokale forhandlere, som kan findes på hver selskabets hjemmeside og bede om priser baseret på detaljerne i dit projekt. For en æbler-til-æbler sammenligning, Sørg for at sammenligne laminat lig kvaliteter eller kvalitetsniveau. For eksempel, bør de leder efter en high-end finish pris Formica 180FX og Wilsonart HD eller Premium laminat. Hvis du har et stramt budget, bede om prissætning på økonomi boliger kvaliteter, der tilbydes af hver af disse virksomheder.

•Consider service og bekvemmelighed. Hver af disse virksomheder tilbyder en butik/forhandler locator funktion på deres hjemmeside. Afgøre, hvilke af disse butikker er tættest på dig eller mere bekvem. Tjekke med hver til at bestemme hvor langt installatører vil rejse for at installere eller servicere din nye laminat produkter. Sammenligne niveauet af kundeservice, du modtager fra hvert enkelt firma som du evaluere din produktets muligheder.

•Spørg prøver. Trykt eller online farvekort er ofte ikke en præcis måde at sammenligne farver eller kvalitet. Bestil full-size prøver fra hvert firma og undersøge dem i dit hjem for at se den ægte farver og tekstur af hver. Vælg det firma, der har det mest realistiske og visuelt tiltalende prøve produktet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com