Sådan Sammenlign Front Loading vaskemaskiner

March 30

Sådan Sammenlign Front Loading vaskemaskiner

Front load skiver er meget populære. Nogle mennesker tror, front load skiver har flere fordele end top load skiver: de bruger mindre vand og mindre energi, og Anvend tyngdekraften til at tumler tøjet. Når shopping for en front load washer, beslutte, hvilke funktioner er vigtige for dig. Nogle skiver har automatisk vaskemiddel udgivelse og en damp indstilling til at fjerne pletter og reducere rynker. Uanset hvilken vaskemaskine du vælger, være opmærksom på, at du muligvis skal købe en piedestal for det. Indstillingen skive på en piedestal rejser vaskemaskinen, så du lettere adgang.

Instruktioner

Sådan Sammenlign Front Loading vaskemaskiner

•Look til brand-navn skiver. Nogle eksempler er Maytag, Whirlpool og Kenmore. Disse mærker har normalt et stort udvalg af front load skiver at vælge imellem. De har også et godt ry, når det kommer til kvalitet. Sammenligne de off-mærke versioner, hvis du har brug for et billigere alternativ.

•Recognize forskelle mellem energibesparende skiver og deres traditionelle modstykker. Energibesparende betyder mindre vand vil blive brugt under vask. Energibesparende betyder flere penge kan du gemme og et bedre valg for miljøet. Vær opmærksom på, dog, sammenlignet med top læssemaskiner, front load skiver brug mindre vand, selv om de ikke er mere energieffektive.

•Aflæser bøtter kan være lavet af forskellige materialer. Der er rustfrit stål, porcelæn og plast. Rustfrit stål er det foretrukne materiale. Karret vil sidste levetid af vaskemaskinen og vil ikke chip ud eller knæk de måder, andre kan.

•Indstil den balje kapacitet du har brug for. Hvis du har konsekvent store belastninger at vaske, skal du muligvis en stor balje kapacitet. Ellers, en mellemstor kapacitet vil fungere fint. En god begyndelse ville være fra 3.1 kubikfod til 4,7 kubikfod.

•Look for særlige funktioner og indstillinger, som mange vask cyklus indstillinger, automatisk varmeindstillinger, automatiske vaskemiddel frigivelse og Damprensning cyklusser for desinfektion og fjernelse af pletter. Disse funktioner vil gøre vaskemaskinen dyrere, så overvej dit budget og hvilke funktioner der er vigtigst for dig.

Tips & advarsler

  • Bruge butik kuponer, eller kigge efter tilbud foregår når du sammenligning shop.
  • Front load skiver kan udvikle en meldug lugt fra vandet sidder på bunden af vaskemaskinen. Tillad døren forbliver åben, så fordampningen kan opstå, eller købe vaskemaskine renere tabletter, som er designet til bekæmpelse af lugt og meldug.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com