Sådan Sammenlign fryser i bund

November 6

Disse shopping for køleskab har tre vigtigste stilarter at vælge imellem - modeller med en fryser på toppen, modeller med en fryser på de nederst og side-by-side køleskab, at opbevare frosne fødevarer på den ene side og kølede varer på den anden. Hvis du er i markedet for et køleskab med en bottom fryser, er der et par skridt du kan tage for at sikre at du får den, der bedst tjener dine behov.

Instruktioner

•Vælg en type. Apparatet forhandlere tilbyder to stilarter i bottom-fryser køleskab. I den traditionelle stil har køleskabet en dør. Fransk dør stil køleskabe også har en fryser på bunden, men de tilbyder to døre til at åbne køleskabet, så du kan holde nogle cool luft i ved at åbne kun den side, du skal have adgang til.

•Undersøg fryser døre. Traditionelle modeller har enten en fryser dør, som svinger åbne eller en dør, der glider ud. Prøv dem i showroom til at bestemme, hvilke design, du foretrækker. Nogle franske-dørs modeller har to fryser skuffer, så du kan adskille elementer, du bruger ofte fra dem, du vil gemme i en længere periode.

•Find specifikke funktioner. Nogle bottom-fryser køleskab foretaget af GE tilbyder en "TurboFreeze" funktion, der genskaber den rette temperatur til den frosne mad rum, hvis du har åbnet det gentagne gange. Nogle Electrolux modeller tilbyder en selvlukkende fryser dør. En Samsung model giver en "pizza lomme" bygget ind i døren til at holde din frosne tærter. Overveje, hvilke klokker og fløjter er vigtige for dig. Også, at sammenligne antallet af fryser kurve og de andre fødevare-organisation muligheder, der tilbydes af forskellige modeller til at finde en ordning, der passer dig bedst.

•Kontrollér fryser plads. Mindre fransk-dørs modeller kan tilbyde ca 6 kubikfod af lagerplads for frosne fødevarer, mens større modeller med to skuffer kan holde næsten 9 kubikfod. Traditionelle bottom-fryser modeller kan tilbyde så lidt som 3,7 kubikfod lagerplads eller så meget som 6,9 kubikfod.

•Læs etiketterne. I stueetagen showroom ser de lyse gule Energy Star etiketter. Brug dem til at sammenligne de anslåede årlige driftsomkostninger af forskellige modeller. Du kan også finde Energy Star oplysninger om detailhandleres websteder og regeringens Energy Star site.

•Få feedback. Detailhandlere, der sælger bottom-fryser køleskab post Kundeanmeldelser af forskellige modeller på deres hjemmesider. Læs disse kommentarer for at lære fordele og ulemper ved køleskabe du overvejer. Hvis du abonnerer på Consumer Reports hjemmeside, har du adgang til organisationens uafhængige anmeldelser af apparater.

•Price det. Traditionelle modeller, der sælges af store detailkæder varierede i pris fra $630 til $2.400 i September 2010. Dem med franske døre koster mellem $958 og $3.500.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com