Sådan Sammenlign fyrretræ Bark & cedertræ barkflis

August 10

Sådan Sammenlign fyrretræ Bark & cedertræ barkflis

Barkflis tjener flere formål i hjem landskabspleje. Det undertrykker ukrudt ved forhindrer lys i at trænge igennem til jorden. Når fugtig, holder barkflis vand i nærheden af rødderne af planter i perioder med tørke. Det projekter også en pæn, velholdt luft til gæster og forbipasserende. Barkflis kommer i mange former, fra halm til græs udklip, fyr og cedertræ bark, selv gummi, plast og stone. Bark mulch er populær for sin tekstur og holdbarhed, men pine og cedar dækningsmateriale, begge fra stedsegrønne træer, har forskellige kvaliteter.

Instruktioner

•Sammenligning farve. Selvom fyr og cedertræ bark og chips kan både være farvet, cedertræ barkflis skal weathers hurtigt til en sølvskinnende grå, mens fyrretræ bark mulch holder farven længere.

•Tag højde hvor du gonna barkflis. Fyr og cedertræ barkflis er bedst for træer og buske. Barkflis fra sande cedertræ (slægten Cedrus) anbefales ikke til brug omkring småplanter. Ifølge Colorado State University, kan sande cedar udvaskes kemikalier i den jord, der kan gøre det surt nok til at skade bud rødder. Fordi det er vanskeligt at afgøre, om barkflis er sande cedertræ eller ej, kan det være sikrere at bo med pine barkflis, som kan gøre nogen skade.

•Sammenligning af arbejdskraft involveret når du vælger mellem pine og cedar dækningsmateriale. Cedertræ barkflis bør nedbrydes meget langsomt og raked væk og erstattet årligt, mens fyrretræ bark mulch nedbrydes hurtigere og kan være aktiveret til at tilføre jorden næringsstoffer.

•Evaluate omkostningerne ved pine og cedar bark dækningsmateriale. Begge er dyre. Fyrretræ bark mulch generelt koster mindre og kan sommetider findes gratis. Check med din by landskabspleje tjenester, som kan have en bunke af det fra deres træ-trimning arbejde. Cedertræ barkflis koster mere på grund af sin levetid, og fordi det anses for en premium barkflis.

Tips & advarsler

  • Brug ikke pine eller cedertræ bark mulch i vegetabilsk eller blomsterhaver, som har brug for regelmæssige jordbearbejdning forberedelse og rutine. Når bioklip rundt om træer og buske, Tillad ikke enten type af barkflis at røre stammerne. De vil holde fugt mod bark og forårsage rot og insekt angreb over tid.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com