Sådan Sammenlign Garage Storage Systems

February 20

Installation af et reolsystem i din garage kan være en stor måde hen til rydde op en ellers rodet område. En bred vifte af garage storagesystemer findes med nogle udviklet til at gemme elementer som værktøjer og diverse dele, mens andre lagre større stykker udstyr. Når man sammenligner to eller flere garage storagesystemer før et køb, er bedst at se på, hvad hver enkelt kan og kan ikke.

Instruktioner

•Divide særlige opbevaringssystem i typer. Nogle garage storagesystemer er kabinetter, designet til at være enten placeres på et gulv eller monteret på en væg, svarende til kabinetter i et køkken. Andre er en række hylder også designet til at monteres på en væg, mens andre er lagerenheder, der indeholder snesevis af skuffer, der trækker og trække efter behov.

•Find ud af den påtænkte anvendelse for hver enkelt lagersystem. Selvom du kan virkelig bruge enhver opbevaringssystem til at gemme noget, du ønsker, har de fleste et formål. For eksempel, kan en skuffe-baserede storagesystem være udviklet til at gemme mindre objekter i din garage, såsom små værktøjer. Andre, kan som kabinet-baserede lagringssystemer, være designet specielt til større genstande såsom bordplade Boremaskiner og Save.

•Sammenligning vægtrestriktioner af enhver lagersystem, du køber. Som mange værktøjer og objekter designet til garage er lavet af metal og andre tilsvarende tunge stoffer, skal du kontrollere dit storagesystem kan håndtere belastningen. For eksempel, hvis en særlig hylde-baseret lagersystem for din garage kan kun rumme 200 pounds af materiale, ville du sætte en 300 pund boremaskine på at hylde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com