Sådan Sammenlign Gas brande

September 8

Sådan Sammenlign Gas brande

Gas brande er brugt i en lang række steder, der spænder fra hjemmet pejs til små udendørs ildsteder. Den fælles materiale for brande er brugen af gas til at brænde i stedet for brugen af ild logs. Men brande har en fælles brændende element, er der faktorer at overveje før købe en gas brændende ild.

Instruktioner

•Indstil placeringen af ilden. Der er to grundlæggende typer af gas brand muligheder på markedet: pejse til indendørs eller udendørs brand Gruber. Placeringen af branden bestemmer, om at se på ildsteder eller bålpladser.

•Sammenligning omkostninger. Der er to op front omkostninger og så er der lang sigt omkostninger til at overveje. Op foran omfatter udgifter udgifter til installation og prisen på gas branden, selv. Udendørs gas brande er typisk mindre dyrt for både installationsomkostninger og brand pit, selv, fordi de er mindre og er ikke lavet til en del af en mur. Pejse kan koste flere hundrede eller endda tusindvis af dollars til at købe og installere. De langsigtede udgifter omfatter udgifter til gas. Der er to grundlæggende brændstof muligheder for gas brande: propan eller naturgas. Prisen for gas vil afvige for placeringer, men er en langsigtet pris overvejelse, når man sammenligner omkostninger.

•Consider sikkerhedsrisici. Gas brande kommer enten udluftet eller Uventilerede. Mens de Uventilerede gas brande reguleres, er der en højere risiko for carbonmonoxid forgiftning fra de Uventilerede brande, hvis noget går galt end de udluftet brande, som tillader gas at undslippe.

•Læs anmeldelser på produkterne. Altid sammenligne anmeldelser, når man sammenligner forskellige gas brande. Anmeldelser giver oplysninger, der spænder fra problemer med gas brand til at kundetilfredshed ved ilden. Det giver også oplysninger om varmeproduktion af gas brand.

•Look på udseendet af ilden. Gas brande er virkelige brande, der bruger gas til at brænde i stedet for træ, så den faktiske brand udseende minder for enhver brand. Udseendet af brand pit eller pejs spænder bredt fra rustfrit stål ser til mere traditionelle optrædener. Sammenlign æstetik af pejs eller pit.

•Purchase gas brand, der passer bedst til personlige behov for placering, omkostninger og sikkerhed samt personlige præferencer for udseende.

Tips & advarsler

  • Pejseindsatser for gas brande kan gøre gas brand varmere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com