Sådan Sammenlign Gas grill til udendørs madlavning

February 24

Gas grill fås i en række størrelser og model, med forskellige funktioner, såsom ekstra grill stativer. Hvis du er at geare op til en sommer med udendørs grill, kan en ny gasgrill være på din must-buy liste. I stedet for på vej ud og købe den første gasgrill du komme over, tage din tid til at få den perfekte grill til dit behov. Ved at sammenligne de grill, at du er interesseret i, kan du træffe en informeret beslutning og få den bedste gasgrill til din familie.

Instruktioner

•Kontrollér ud madlavning området af gas grill til at vurdere hvilke har plads nok til maden vil du grille. For eksempel, hvis du kun planlægger at bruge grillen til store sammenkomster du har brug for en større madlavning område end hvis du bare vil Grille til din ægtefælle og dig selv. Prøv at forestille dig hvor mange hamburgere, hotdogs eller andre fødevarer, du kan mageligt passe på området madlavning at afgøre, om en grill er en god pasform for dig. Hvis du har planer om madlavning en hel kylling, for eksempel, kigge efter en grill med en rotisserie.

•Measure din udendørs rum, hvor du vil holde grillen, hvis du har begrænset plads, som på en lejlighed. Nogle gas grill kan være ganske stor, så hvis du arbejder med et lukket rum, måling at plads tillader dig at sørge for du ikke købe et grill, som du ikke har plads til i dit hjem.

•Tag en magnet med dig når du går på indkøb, såsom et køleskab magnet. Forbruger rapporter bemærker at de billigere rustfrit stål på nogle modeller vil rust hurtigere, og magneter holde sig til den billigere rustfrit stål. Prøv at stikke en magnet på områderne rustfrit stål på Grill du overvejer. Fjerne grill at magneten holder sig til hvis du vil være at holde grill udenfor og er bekymrede over rust.

•Tryk på en grill, at du overvejer fra alle sider og vinkler. Bare en blid push vil gøre for at teste, om grillen er tilbøjelige til at vælte.

•Læs anmeldelser på grill, du er interesseret i, såsom på Consumer Reports eller forbruger Søg websteder (Se ressourcer). Anmeldelser kan hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning, hvis du forsøger at vælge mellem mere end én model.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com