Sådan Sammenlign Gas ovne

March 26

Sådan Sammenlign Gas ovne

Mange nye modeller af gas ovne har kombination konvektion og gas ovne; nogle er væg modeller og andre er intervaller med cooktops; og forskellige modeller kan have differering driftsomkostninger. Sammenligning af størrelse og funktioner af gas ovne med dine behov i tankerne vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg for dette store køb.

Instruktioner

•Measure plads til den nye appliance. Gas ovne findes i flere størrelser, så det er vigtigt at vide, hvad rummet er tilgængelig. Væg gas ovne er generelt tilgængelige i tre størrelser: 24-tommer, 27 og 30-tommer bred modeller. Gas ovne i et område med en kogeplade er tilgængelige i 30-tommer og 36-inch modeller, samt mere specielle størrelser, såsom en 48-tommer restaurant model.

•Kontrollér online til at se hvad modeller af gas ovne er til salg. Du kan sammenligne gas ovne af størrelse, funktioner og farve før overskriften til butikken. Læs online produkt anmeldelser for at se, hvordan forbrugerne og produkt vurderinger sammenligne gas ovne.

•Visit en butik og kig på de apparater, som opfylder dine kriterier i omkostninger, størrelse, kubikfod af indvendige madlavning plads eller antallet af madlavning elementer på en kogeplade. Sammenligne gas ovne i person vil også lade dig se, hvordan kontrol paneler arbejde, og give dig sammenligne energieffektiviteten fra én model til næste. Spørg en sælger til litteratur på modeller. Vær sikker på at bede sælgeren om deres oplevelser med pålideligheden af hvert enkelt apparat.

•Narrow ned til valg af de funktioner, der er vigtige for dig.

•Anvend en tjekliste til at hjælpe med at bestemme de fordele og ulemper ved hver model. Når du har et par gas ovne valgt, træffe en informeret beslutning ved at sammenligne de følgende funktioner: størrelse, madlavning kapacitet, temperaturområde, antallet af ovn stativer, gas konventionen kombination, energieffektivitet, opvarmning skuffe, kontrol panel, og en anden funktion, der er vigtige for dig. Når kun få sammenlignelige modeller forbliver på din liste, kigge efter den bedste pris.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com